Zodiacul chinezesc pentru vineri 2 octombrie 2020. Iată care sunt previziunile astrale ale zilei și ce surprize vă așteaptă înainte de weekend. Se ivesc la orizont anumite oportunități pentru anumite semne. Însă nu toți vor fi pe fază, astfel că șansa va trece pe lângă unii dintre nativi. Așadar, fiți cu ochii în patru, pentru că nu se știe de unde sare norocul.

Potrivit înțelepților din Orient, semnele zodiacale se vor confrunta cu noi provocări în relațiile de cuplu și de familie. Totodată, în plan profesional se vor ivi noi oportunități pentru majoritatea nativilor. Veștile par să fie bune pentru cea mai mare parte a zodiacului. Cu toate acestea, astrologii îi atenționează pe unii nativi să acorde mai multă atenție sănătății și să evite suprasolicitarea.

Șobolan. Deși ți-ai început ziua plin de energie, tinzi să îți pierzi voia bună spre finalul zilei. A fost o săptămână grea pentru tine, plină de provocări, așa că starea ta de oboseală este justificată. Profită de weekend și relaxează-te alături de persoana iubită, vizionând niște filme sau ieșind la o plimbare în natură.

Bivol. Se pare că tot efortul tau dă, în final, roade. Șefii te complimentează pentru profesionalismul și dedicarea ta, așa că este posibil să ai parte de o mărire de salariu. Riști să te confrunți cu multă invidie din partea colegilor de birou, dar încearcă să eviți gurile rele și să te focusezi pe idealurile tale.

Tigru. Astăzi încerci să acorzi atenție și familiei, pe care ai neglijat-o în ultimul timp, din cauza proiectelor profesionale în care ai fost implicat. Cei dragi vor aprecia grija ta, iar tu te vei simți foarte confortabil în sânul familiei.

Iepure. Îți vei începe dimineața cu o veste bună, care îți va influența tot parcursul zilei. Te simți foarte bine în compania colegilor de la birou, care par dornici să petreacă mai mult timp în apropierea ta, pentru a învăța lucruri noi. Iei în calcul un noi proiect profesional de succes.

Zodiacul chinezesc pentru vineri 2 octombrie 2020 vine cu noi oportunități financiare

Dragon. Riști să te lași influențat de sfaturile unei persoane din cercul tău de prieteni, care îți recomandă să abordezi problemele profesionale într-o altă manieră. Nu te lăsa înșelat, nu poți fii sigur că persoana respectivă îți vrea binele. Îți recomandăm să îți urmezi intuiția și să acționezi cum ți-ai propus inițial.

Șarpe. Ziua de vineri îți aduce noi oportunități financiare, așa că decizi să nu pierzi timpul și să te apuci de treabă. Iei în considerare să amâni planurile de weekend și să te focusezi asupra muncii, însă acordă atenție și persoanei iubite. Altfel, s-ar putea să nu fie încântată de schimbarea de plan.

Cal. Astăzi te dedici în întregime muncii de birou și ești mai energic ca oricând. Este posibil să rămâi peste program din dorința de a termina toată treaba, ceea ce este un lucru bun, deoarece nu îți dorești să te gândești la problemele profesionale și în weekend. Spre finalul zilei, vei simți că meriți să te relaxezi din plin după o zi productivă.

Capră / Oaie. Dimineața începe cu o propunere surprinzătoare din partea partenerei/partenerului. Se pare că a trecut ceva timp de când nu ați mai petrecut timp împreună, așa că persoana iubită a planificat o excursie romantică de weekend, doar pentru voi doi. Nu ezita, munca poate să mai aștepte, așa că profită de acest final de săptămână.

Unii nativi au nevoie de o pauză

Maimuță. Ești o persoană foarte ocupată, motiv pentru care prietenii îți simt adesea lipsa și îți duc dorul. Poate că ar trebui să iei o pauză de la munca de birou și ar fi mai bine să reiei legătura cu cei apropiați. Încearcă să lași deoparte grijile și să ieși la o terasă cu câțiva prieteni.

Cocoș. De ceva timp, te gândești să începi o nouă afacere, însă ești în căutare de asociați care să dea dovadă de seriozitate. Veștile bune nu întârzie să apară, iar, spre finalul serii, primești un telefon din partea unei persoane cu interese comune, dornică să pună bazele unei afaceri.

Câine. Contrar așteptărilor, ziua de astăzi va fi mai încărcată decât toate celelalte zile din săptămână. Primești multe telefoane, ai multe responsabilități, iar colegii de la birou par să profite de bunătatea ta și te lasă pe tine să te ocupi de majoritatea task-urilor.

Mistreț. Începi dimineața în forță și ești bine dispus. La muncă totul merge ca pe roate, iar tu reușești să termini toate sarcinile în timp util. Este o seară perfectă pentru a merge în vizită la niște prieteni să discutați și să vă jucați niște jocuri de societate.

Așadar, zodiacul chinezesc pentru vineri 2 octombrie 2020 are surprize plăcute pentru anumite semne. Rămâne de văzut cum vor profita nativii de șansele care li se ivesc în cale.

Articolul Zodiacul chinezesc pentru vineri 2 octombrie 2020. Tigrii se simt confortabil în familie, iar Mistreții încep ziua în forță apare prima dată în BZI.ro.