Vulpița și Viorel Stegaru au dispărut de pe micile ecrane, lăsând faima din București pentru viața dinainte de Acces Direct, de la Blăgești.

Dacă Viorel a dispărut de tot de pe rețelele de socializare, Veronica continuă să își țină numărul mare de admiratori la curent cu tot ceea ce face.

„Vă e dor să mă vedeți la Acces Direct?”, a scris Vulpița pe contul de Instagram la un clip video din platoul emisiunii. Acum, rămâne de văzut dacă cei doi soți se vor întoarce la TV.

Cum a fost primită Vupița acasă

Serialul „Vulpița și Viorel” s-a încheiat, de curând după opt luni în care cei doi soți din Blăgești s-au bucurat din plin de celebritate, la Acces Direct. Anunțul a fost făcut extrem de simplu, chiar de către Mirela Vaida, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Cancan.ro a obținut informații exclusive legate de reîntoarcerea Veronicăi și a lui Viorel în satul natal. O vecină de-a Stegarilor a povestit că cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK. Însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel ne-a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.

Articolul Vulpița a transmis un mesaj cu subînțeles iar fanii se gândesc la revenirea ei la TV apare prima dată în BZI.ro.