Ieri, în Blăgești a avut loc un scandal monstru. Soțul Vulpiței a agresat o echipă de jurnaliști care au venit la poarta casei sale, iar acum și-a aflat pedeapsa.

O echipă de jurnaliști au mers acasă la Viorel și Vulpița pentru a face un reportaj, după ce s-au retras din lumina reflectoarelor însă… au avut parte de surpriza vieții lor. Jurnaliștii au fost agresați de soțul Vulpiței, dar și de tatăl său care au invocat un motiv absurd: acela că s-ar fi aflat pe o proprietate privată.

”Noi nici măcar nu am bătut la poartă, deși nici bătutul la poartă nu este ilegal. Vulpița doar plângea, ea nu a aruncat cu nimic, ea nu ne-a bătut”, a declarat unul dintre jurnaliștii agresați.

După incident, Viorel Stegaru și tatăl lui au fost duși la poliție și audiați, iar pe numele soțului Vulpiței a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

”Acces Direct”, amenzi record din cauza soților Stegaru

Emisiunea moderată de Mirela Vaida a fost penalizată cu amendă după amendă, din ianuarie și până în august din cauza invitaților permanenți: Vulpița și soțul ei, Viorel Stegaru.

Mai exact, în opt luni, “Acces Direct” a primit patru amenzi de la Consiliul Național al Audiovizualului: 100.000, 10.000, 15.000 și 10.000 de lei, dar și o somație, conform paginademedia.ro.

„Doamnelor și domnilor, după aproape 8 luni de Vulpița și Viorel, telenovela s-a terminat. Ce-i mult e prea mult. Asta mi-e meseria, asta trebuie să fac, dar și vouă v-a plăcut! A fost un fenomen, s-a terminat. Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte”, spunea, recent, Mirela Vaida.

Articolul Viorel s-a ales cu dosar penal. Ce a făcut acesta apare prima dată în BZI.ro.