Probleme grave de sănătate pentru fostul edil al Capitalei. Viorel Lis se pare că se confruntă cu o situație critică, iar Oana, soția sa, se teme că dacă acesta ar contracta noul coronavirus, nu ar mai avea scăpare.

Viorel Lis are probleme grave respiratorii. Oana Lis a mărturisit la Antena Stars că este foarte îngrijorată în privința stării lui de sănătate și că ambii se confruntă cu o perioadă stresantă, din cauza faptului că le este teamă că infectarea cu noul coronavirus i-ar putea aduce sfârșitul fostului primar al Bucureștiului.

”Sunt vremuri mai grele, trebuie să ne adaptăm și asta facem și noi. Viorel se teme de coronavirus. El, în momentul de față nu are o situație extraordinară, adică respirația nu e la 100%, un virus sau orice virus sau orice răceală ar fi o problemă pentru el.”, a declarat Oana la Antena Stars.

Viorel Lis se simte rău aproape zilnic

Oana Lis a mărturisit că fostul primar în vârstă de 76 de ani se simte rău aproape zilnic.

”Fiecare zi la noi e alta, e altfel, adică într-o zi te poți simți mai bine, se poate simți mai bine, în alta nu, dar eu sunt alături de el cu tot ce pot. E o situație mai grea pentru cei care au probleme de sănătate.”, a adăugat ea.

Articolul Viorel Lis, probleme grave de sănătate. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune apare prima dată în BZI.ro.