Un violator a fost prins pe 30 iunie de către oamenii legii. Acesta a fost încolțit în spatele Pensiunii Aria din Iași. Polițiștii au ajuns să îl urmărească pe bărbat după ce, pe data de 10 iulie a.c., a agresat sexual o fetiță în vârstă de 13 ani. Acesta a consivins-o să îl lase să intre în apartament spunând că trebuie să verifice instalația de apă. După ce a violat-o pe minoră a amenințat-o cu moartea. Bărbatul în vârstă de 45 de ani din Botoșani a avut mai multe condamnări pentru viol în Marea Britanie și Italia. Ieri, 31 iulie 2020, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta este acuzat de „agresiune sexuală”, „coruperea sexuală a minorilor” şi „violare de domiciliu”.

Conform surselor Cotidianului BZI, se pare că bărbatul s-ar fi ascuns în aceste zile în diferite orașe (București, Botoșani, Iași) pentru a nu fi depistat de polițiști.Prin ordonanţa din data de 10.07.2020 s-a dispus începerea urmării penale “in rem”, cu privire la săvârşirea infracţiunii de „agresiune sexuală”, constând în aceea că în data de 10.07.2020, în timpul după-amiezii, o persoană minoră de sex feminin a fost abordată de către un bărbat necunoscut în faţa blocului de domiciliu, situat în municipiul Suceava, care a convins-o să-l conducă la apartamentul unde locuia, sub pretextul de a verifica instalaţia de apă. În interiorul apartamentului, bărbatul a agresat-o sexual pe minoră, ameninţând-o cu moartea dacă se opune, după care a părăsit locuinţa.

Acesta mai are o condamnare din Italia pe care nu și-a executat-o. Este vorba despre o pedeapsă de zece ani de închisoare tot pentru acuzația de viol.

Orgie în Penitenciarul Iaşi! Al doilea individ, arestat pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Deţinut, bătut şi agresat sexual cu sălbăticie!

O adevărată orgie ar fi avut loc în Penitenciarul Iaşi! Un al doilea individ a fost arestat miercuri seară pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Un deţinut s-a plâns că a fost bătut şi agresat sexual cu sălbăticie.

Orgie în Penitenciarul Iaşi! Un al doilea individ a fost arestat preventiv pentru că ar fi contribuit la un viol după gratii! Asta, după ce un deţinut a reclamat că a fost bătut şi agresat sexual cu sălbăticie! Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis miercuri, 23 iulie 2020, propunerea de arestare preventivă formulată de procurori pe numele lui Traian Luca.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu privire la inculpatul Traian Luca, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol şi a infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Traian Luca. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, au precizat judecătorii ieşeni.
Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Traian Luca, cercetat alături de Mihai Roman pentru orgia din Penitenciarul Iaşi!

Orgia din Penitenciarul Iaşi ar fi avut loc în urmă cu câteva luni. De altfel, recent, un alt fost deţinut a fost arestat preventiv pentru lovire şi viol, în acelaşi caz. Astfel, Mihai Roman a ajuns după gratii pentru o agresiune sexuală incredibilă! Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori pe numele ieşeanului.

Surse judiciare au afirmat că agresiunea sexuală a avut loc la mijlocul lunii martie 2020. Un bărbat încarcerat în puşcăria din Copou li s-a plâns oamenilor legii că a fost bătut şi violat cu ferocitate de către Mihai Roman, în timp ce cei doi se aflau în spatele gratiilor.
Din cauza pandemiei cu COVID-19 şi a stării de urgenţă, cercetările s-au desfăşurat cu dificultate. La finalizarea stării de urgenţă, ancheta a fost reluată, sesizarea ajungând la oamenii legii la finele lunii trecute. De pe 25 iunie 2020, suspectul a fost dat în căutare, deoarece se sustrăgea de la cercetări. Asta, deoarece, la începutul lunii aprilie 2020, individul a fost liberat condiţionat pentru bună purtare!

Articolul Un violator dat în urmărire generală a fost găsit de polițiști în Iași apare prima dată în BZI.ro.