Babetele cele hâtre încep rubricuța din această săptămână cu o enformație despre un bremare de lângă urbe, care așteaptă să se vadă cu sacii în căruță după alegeri ca să mai doarmă liniștit apoi încă patru ani. Cică bremarele Ben Mortuzi de la Haroneanu a început el niște lucrărele pe ici colo prin comună ca să dea impresia că face vreo treabă și că mișcă ceva pentru comunitate. Taman în prag de alegeri, Ben Mortuzi s-a apucat el de demolat grădinița din comună și a promis omuleților de pe acolo că face una nouă.

Cică Mortuzi are alte planuri acolo, că se gândește să lălăie lucrarea cât mai mult, că poate iese de altceva acolo. Așa a făcut și cu fosta școală de pe acolo, unde a lăsat un ciot în semn de monument istoric ca nuca-n perete. Dar cică în perioada următoare o să-i pregătească oamenii de pe acolo o surpriză mare cu tot cu combinațiile lui, că gaz din părți, drumuri din părți, curățenie din părți. Bremarele Ben o tot dă cotită și trage de timp până după alegeri. Calculul lui e simplu legat de autobuzul de studenți și moldoveni care o să vină pe la Haroneanu să-l voteze la toamnă.

Articolul Un proiect îngropat de primar la marginea Iașului. Lasă să se dărâme totul că poate prinde altceva în loc apare prima dată în BZI.ro.