Cătălin Nadabaica, casier la Primăria Valea Lupului, din zona metropolitană Iaşi, a avut o ieşire necontrolată la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis. Pesedist convins, angajat la Primăria condusă de Dumitru Mihailuc, bărbatul şi-a scris pe masca de protecţie un mesaj extrem de vulgar, în care-l înjura pe Klaus Iohannis.

„După vre-o trei zile de purtat botniţă, de fiecare dată când trebuie să intru într-un magazin, ba să mă întorc la maşină că am uitat-o , ba că-mi suflu aerul pe sub ochi, orice e super enervant.

Aşa că, în semn de protest la toată politica PNL-ului, mă apucai să scriu pe masca: Să-mi sugi p…” Iohannis!!

Pun capacul la marker, îmi agăţ elasticul după urechi şi intru în supermarket. Nu spun care, şi după zece paşi mă vede paznicul, când îşi dă seama ce scrie, zâmbeşte într-un fel aprobator, nu zice nimic, trec pe lângă el şi zic, :Ei, până aici e bine..

Mai merg câţiva paşi şi pe holul mare, o domniţă se străduia de zor să nu piardă din câmpul vizual doi copii, băiat şi fata.. Ei se zbenguiau pe tot holul, femeia urmărindu-i cu privirea, se opreşte brusc la mine.

Mă ţinteşte fix 2 secunde după care începe: -Domnule, ce aţi scris acolo, sunt copii pe aici.”

Cine mă cunoaşte ştie că nu prea vorbesc deloc încet.. Nu vreau să vă povestesc despre reacţia lor, mai mult, că le părea rău că plec.. aveam şi eu treaba.. nah, că tot omul.. I-am zis pe curând doamnei, şi am lăsat-o meditând la cum o suge astăzi vrând-nevrând cu guvernarea p…, care împrăştia m….ori de câte ori are ocazia.. Aşa că, să nu vă luaţi de mască mea, e personalizata, şi exprima voinţa poporului, respectiv O OPINIE POLITICĂ..!!”, scrie Cătălin Nadabaica fără nicio remuşcare pe o reţea socială.

Mai multe amănunte, mâine în cotidianul BUNĂ ZIUA IAŞI!

Articolul Un funcţionar din Iaşi, ieşire vulgară la adresa lui Klaus Iohannis. Mesaj suburban postat în public – FOTO apare prima dată în BZI.ro.