Scandal mare la USR Iași după ce un fost membru al formaţiunii politice lansează acuzaţii grave. Conform unei postari publicate pe o reţea de socializare, Oana Vasiliu a explicat faptul că este inadmisibil cum în partidul condus de Marius Bodea şi Cosette Chichirau primează interesul propriu, nicidecum interesul ieşenilor, aşa cum este normal.

BZI.RO a menţionat în repetate rânduri faptul că cei doi parlamentari zero, Cosette Chichirau și Marius Bodea urmăresc doar interesul personal. În aceste condiţii, aceste lucruri sunt confirmate chiar din interiorul formariunii politice.

Oana Vasiliu acuză conducerea USR Iași de jocuri de culise murdare

În postarea publicată pe o reţea de socializare, fosta membra USR Iași a declarat că la Iași se întâmpla jocuri de culise murdare, mai ales că la candidatură pentru șefia Consiliului Județean a fost pus un traseist, în persoana lui Marius Bodea.

Usr Plus să vă fie rușine.
Rușine că după voi rămâne o dâră de scandal întotdeauna. Rușine că la Iași ați pus pe fostul șef al PNL în fruntea listei și la Consiliul Județean, iar acum și la Senat, că încălcați reguli din statut după bunul plac.
Să vă fie rușine că deși ați cerut votul nostru la locale și vi l-am dat, ați ajuns în fruntea listei, iar acum plecați la un loc cald în Parlament.
Să vă fie rușine că nu vă pasă că am pus cu toții umărul să existați și să creșteți și că vă bateți joc de munca noastră.
Am strâns semnături pentru #oameninoi într-o zi în care îmi picura ploaie înghețată în cap. Ca să ce, să intre PNL ul în USR…
Să vă fie rușine că trăiți cu senzația că nu avem încotro și o să vă votăm tot înainte.
Pur și simplu m-am săturat să vă tot aud mizeriile interne.
Sunt oameni care au nevoie cu adevărat de ajutorul vostru, de reforme, au nevoie să vorbiți în numele lor, iar din gura voastră iese numai scandal sau uneori laude scârboase pentru liderii care v-au luat sub aripă.
Rușine că nu se poate discuta cu voi despre soluții pentru cei în nevoi, decât dacă vă prind în momente în care nu vă măcelăriți între voi. La Iași e ceva absurd, un măcel continuu.
Rușine că eliminați oameni valoroși pe spatele cărora ați cules rezultate. Felul vostru de a îi aruncă peste bord când nu mai aveți nevoie de ei este mizerabil.
Poate avem noi nevoie de ei, v-ați întrebat?!
E pandemie, iar unii oameni sunt disperați. Își pierd pâinea, casa, iar voi în contrast cu ce se întâmplă în jur, păreți rupți de realitate, nepăsători, concentrați doar pe lupta internă pentru ciolan.
PS. Dacă un om ca mine vă spune lucrurile acestea, e grav!
Semnat… un simplu cetățean.” se arată în postarea publicată de Oana Vasiliu.

Sinecuriștii USR-PLUS Iași vânează un post călduț pentru următorii patru ani. Scandal monumental în alianța locală

Planul intern al cuplului Cosette Chichirău-Marius Bodea a fost însă dat în vileag de oamenii din partid. Aceștia au reproșat atitudinea celor doi din campania pentru alegerile locale 2020.

„Primăria Iași a fost pierdută detașat de candidata noastră, care se pare că nu era deloc ceea ce așteptau ieșenii ca alternativă la Mihai Chirica. Dacă la europarlamentare, alianța a avut la Iași 60.000 de voturi, iar la prezidențiale 38.000, acum a luat doar 26.000. E clar că a intervenit o dezamăgire în rândul ieșenilor. Rezultatul nu se explică doar prin absența listelor suplimentare, pentru că în alte orașe s-a putut. Pur și simplu candidata nu a convins”, a spus Adina Popa, unul din oamenii din USR-PLUS Iași.

Articolul Un fost membru USR dezvăluie blaturile din partid! Cosette Chichirău şi Marius Bodea au urmărit de la bun început locurile eligibile în Parlament apare prima dată în BZI.ro.