Un alt nume din showbiz-ul românesc s-a confruntă cu virusul care a făcut ravagii pe întreg globul. Este vorba despre celebrul manelist Tzancă Uraganul, care se pare că a fost infectat cu virusul COVID-19.

Tzanca Uraganul a fost depistat pozitiv cu coronavirus, imediat după ce își revenise dintr-o răceală destul de gravă. După ce răceala a trecut, manelistul și-a făcut testul pentru coronavirus și a aflat că este pozitiv. Deși nu se aștepta la acest lucru, Tzancă Uraganul a fost nevoit să accepte adevărul și să respecte regulile, așa că a stat 14 zile în carantină.

„Am fost răcit la plămâni acum două săptămâni și am făcut testul. Mie mi-a trecut răceala, mi-a trecut tot, am luat antibiotic atunci. Dar mie mi-a trecut absolut tot și am făcut testul așa, așa să văd ce e cu testele astea. Mi-a ieșit pozitiv, dar nu am avut absolut nimic

Nu iau nicio pastilă, nu am niciun simptom. Mi-a trecut singur. Și atunci când eram răcit la plămâni, n-am avut febră, nu am avut ceva grav, aveam puține frisoane, eram răcit la plămâni că eu am cântat și transpiram și schimbam 3-4-5 tricouri la un program, că am cântat afară. Mă simt foarte bine”, a povestit Tzanca Uraganul, pentru Antena Stars.

Ce a făcut Tzancă Uraganu în carantină?

Deși nu a resimțit o formă gravă a virusului, Tzancă Uraganu a trebuit să respecte regulile și să stea 14 zile în carantină. Manelistul a declarat că în toate această perioadă s-a plictisit destul de rău, iar majoritatea timpul s-a uitat la filme și a fost activ pe rețelele de socializare.

„Eu stau singur pe izolare. Am avut noroc că s-au amânat nunțile, că aveam vreo 2-3 trei, dar așa aveam în fiecare zi dacă nu era pandemia asta și am avut noroc că s-au amânat pentru la anul. Altfel era jale pentru mine, era dezastru, îți dai seama, atâtea nunți, să nu pot să ajung. Am stat aiurea, numai pe telefon, pe filme, pe astea”, a mai declarat Tzanca Uraganul pentru sursa citată.

Articolul Tzancă Uraganul a făcut dezvăluiri despre perioada de carantină apare prima dată în BZI.ro.