În continuarea rubricuței de astăzi, babetele bârfitoare vă mai povestesc și una despre un concilier local de la noi din târg care visează la un nou mandat. E vorba de Bogdănel Cruce cu Anu, june care visează să agiungă mare rechin imobiliar cu două blocuri prin târg. Ei bine, după ce a schimbat taberele după cum bate vântul interesului, Cruce cu Anu a ajuns acuma protejatul lui Arăgăzel Pompa, cel mai analfabet politician din istoria giudețului.

Cruce cu Anu încă e dereftor la Casa culturală pentru studenți cu toată guvernarea leberală. Cică ăsta se laudă prin târg că nu are nimeni ce să-i facă, că el a dat banul gros să rămână acolo și să mai facă mersurile. Unde mai pui, că la o bere s-a lăudat că la nevoie ridică mâna laolaltă cu băjeții de la peneleu dacă e musai pentru a nu i se trage scaunul de sub fund. Iaca cu ce ghimpe s-a ales Arăgăzel lângă el. Prost la prost trage, nu?

Articolul Trădare mare în curtea PSD. Protejatul lui Arăgăzel Pompa e gata să ridice mâna cu ceilalți pentru un pumn de bani apare prima dată în BZI.ro.