Fostul coleg de la trupa Talisman, Tavi Colen, s-a arătat deranjat de de soția lui Alin Oprea. Astfel, o prietenie la cataramă s-a transformat într-un mare scandal. Prietenia celor doi s-a rupt tocmai din cauza Larisei Oprea, de care a divrțat acum Alin Oprea.

La mai bine de 15 ani de când trupa Talisman s-a destrămat, Alin Oprea și Tavi Colen tot nu au îngropat securerea războiului. Motivul destrămării formației ar fi chiar Larisa, soția lui Alin Oprea, cea cu care acum se află în plin proces de divorț.

Tavi Colen, deranjat de soția lui Alin Oprea

La vremea respectivă, Tavi Colen a decis să rupă tăcerea și a vorbit fără menajamente despre soția colegului său de trupă. Artistul a fost foarte deranjat de atitutinea Larisei Oprea, motivul pentru care trupa Talisman s-a destrămat.

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vina cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise”, a spus Tavi Colen la ruptura trupei Talisman.

Larisa și Alin Oprea s-au despărțit după 22 de ani de căsnicie

După un mariaj de 22 de ani, Alin Oprea și Larisa au ajuns la divorț. Motivul este infidelitatea artistului, care s-a îndrăgostit nebunește de soția unui afacerist din Cluj. Artistul și-a dezagămit complet toată familia, iar aceștia au decis să-l excludă din viețile lor.

Fostul membru al trupei Talismen și-a schimbat complet comportamentul în ultima perioadă, în rău. Copiii artistului au observat acest lucru și mai ales aceștia au fost deranjați de modul în care tatăl lor se comporta cu mama lor.

De ce s-au despărţit, de fapt, Alin Oprea şi Larisa!

Din dorinţa de a avea totul sub control, Larisa, a reuşit să îl îndepărteze cu paşi mărunţi pe celebrul cântăreţ. În cele din urmă divorţul a fost inevitabil.

Larisa i-ar fi impus, de-a lungul timpul, extrem de multe lucruri soțului ei. Mai multe, ea ar fi provocat chiar destrămarea trupei Talisman.

”Am cunoscut-o și pe doamna Larisa… Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin erau foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pașii dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui.

O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea şi familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumetiști extrem de valoroși, care la ora actuală performează în trupe de legendă din România”, a mărturisit un apropiat al lui Alin Oprea.

Artistul a rupt orice legătură cu Larisa și copiii lui, după ce s-ar fi aflat de relația sa cu soția unui afacerist din Cluj. Cei doi şi-au spus adio după 22 de ani de relaţie.

În familia artistului au avut loc recent două evenimente importante la care Alin nu a fost prezent. Pe 1 și 2 august au fost zilele de naștere ale celor doi copii pe care îi are cu Larisa Uţa. Băiatul lui, Adi, a împlinit vârsta de 21 de ani, iar fiica lui, Melissa și-a sărbătorit majoratul.

Articolul Tavi Colen, deranjat de soția lui Alin Oprea: „L-am rugat să nu mai vină cu ea” apare prima dată în BZI.ro.