Cântărețul Ștefan Bănică jr. împlinește astăzi frumoasa vârstă de 53 de ani! Artistul se menține într-o formă de invidiat și nu își arată vârstă. După un mariaj cu Andreea Marin, Bănică și-a găsit liniștea în brațele frumoasei Lavinia Pârva, în vârstă de 35 de ani.

Artistul, născut în București, este actor, interpret, regizor, producător și moderator de televiziune.

Ștefan Bănică Jr. împlinește 53 de ani. Cum a început povestea sa

Ștefan Bănică Jr. s-a născut pe 18 octombrie 1967, la București. Este fiul faimosului actor Ștefan Bănică și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu. Are o în spate o cariera de peste 30 de ani, timp în care a stabilit mai multe recorduri.

Prin concertele sale de Crăciun, de la Sala Palatului, s-a dezvoltat o adevărată tradiție în lumea muzicală din România. Cântărețul susține aceste evenimente de peste 15 ani. A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant.

Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc.

În anul 2004 a fost recompensat de către Ion Iliescu, presedintele României la acel moment, cu Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Cum a obținut rolul din “Liceenii”

Ștefan Bănică Jr. împlinește astăzi 53 de ani, iar în cadrul unui interviu artistul a dezvăluit cum a ajus să obțină rolu din “Liceenii”.

În spatele celebrului rol se ascunde o poveste interesantă. Prezent la o emisiune televizată, actorul a vorbit despre cum s-a prezentat la casting și cum a reușit să îi convingă pe toți că este cel mai potrivit pentru a-l interpreta pe Mihai Marinescu.

„Domnul Corjos a dat probe cu toți studenții din Institutul de Teatru de la București și din Târgu Mureș, dar nu era foarte mulțumit de rezultate. Și unul, culmea, nici nu stiu cine, i-a zis: «Domnule, mai sunt câțiva amarați în armata, niste boccii, de-abia i-a luat», printre care eram și eu”, povestea amuzat Ștefan Bănică.

„Ne-a cheamat și pe noi. Eu am venit total detașat, pe mine mă interesa doar să ajung acasă să mănânc. Am venit, am dat proba și la fel am plecat”, continua artistul. Tatăl lui a fost cel care i-a dat vestea că a primit rolul, iar „restul e istorie”, așa cum concluzionează Florentina Fantanaru, gazda emisiunii la care a fost prezent.

În prezent cântărețul este căsătorit cu Lavinia Parva cu care are un băiețel.

„Vă fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e că la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu”, povestea Ștefan Bănică Jr. după nașterea băiețelului.

Articolul Ștefan Bănică Jr. împlinește 53 de ani. Cum a obținut rolul din “Liceenii” apare prima dată în BZI.ro.