Șoferul care a produs ieri un accident rutier grav a fost reținut pentru 24 de ore. Andrei Purcoi se afla sub influența băuturilor alcoolice. Vă reamintim că noaptea trecută un accident rutier s-a produs în localitatea ieşeană Dumbrava. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane. În accidentul rutier a fost implicată doar o masină. Un şofer, conducătorul unui autoturism ce aparţine unei firme de acoperişuri a intrat cu maşină într-o râpă aflată pe drumul din localitatea ieşeana Dumbravă. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane. În maşină cu pricina se aflau 4 persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au început să efectueze cercetări. Niciuna dintre cele 4 persoane aflate în maşină nu au vrut să recunoască, iniţial, că ar fi condus autoturismul. În cele din urmă, una dintre persoane a declarat că el este şoferul.

Conform informaţiilor EXCLUSIVE BZI.RO, oamenii legii l-au legitimat pe cel care a declarat că a condus maşina. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis, iar la o testare cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie uriaşă, de 1.4 mg/l alcool pur în aerul respirat. Oamenii legii l-au condus pe bărbat pentru probe de sânge. Menţionăm faptul că trei persoanee au nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

” Pe raza localităţii ieşene Dumbrava a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Un şofer care se afla sub influenţa alcoolului şi care nu deţinea un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a depăşit carosabilul intrând cu maşina într-un sunt de pe marginea drumului public. În urma accidentului a rezultat ranirea a trei persoane. Conform testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că şoferul în cauza avea o alcoolemie de 1.04. mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză s-a întocmit dosar penal. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.” au precizat autorităţile.

Articolul Șoferul care a produs accidentul de la Dumbrava a fost reținut pentru 24 de ore – Exclusiv apare prima dată în BZI.ro.