Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Cei doi îndrăgostiți sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor deveni părinți. De curând a apărut și prima dovadă palpabilă a sarcinii iubitei lui Smiley. Speak, care se află în vacanță cu aceștia, a făcut o poză în care se vede burtica de gravidă a Ginei Pistol.

În urmă cu o zi, Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță în Grecia, alături de Speak și Ștefania. Însă, nu acesta a fost aspectul care a atras atenția în mod special. O poză făcută și postată de Speak a surprins burtica de gravidă a iubitei lui Smiley, care este destul de vizibilă. Odată cu apariția din aeroport, nu mai rămâne urmă de îndoială că Gina este însărcinată.

Smiley, prima declarație de dragoste pentru Gina Pistol

Speak a fost cel care a urcat mai multe filmulețe și imagini pe Instagram, prin care a dat-o de gol imediat pe frumoasa prezentatoare tv. Însă, ulterior, Smiley, iubitul și tatăl copilului ei, a încercat oarecum să îi acopere burtica, probabil pentru a nu se crea discuții pe această temă. Și aceasta deoarece îndrăgostiții nu au anunțat încă în mod oficial sarcina blondinei.

Altceva surprinde însă la scurt timp după ce au apărut imaginile cu burtica de gravidă a Ginei Pistol. Astfel, pe contul de socializare al lui Smiley a apărut un mesaj care i-a luat prin surprindere pe mulți. Și aceasta deoarece este prima dată când artistul scrie așa ceva de când se află într-o relație cu prezentatoarea tv.

Este vorba despre o declarație de dragoste, prima pe care Smiley i-o face Ginei în fața tuturor. Aceasta este într-adevăr atipică, dar care a impresionat-o fără doar și poate pe vedetă. De când au aflat că vor deveni părinți, cei doi par mai îndrăgostiți și mai fericiți ca niciodată. Mai mult decât atât, au început să se afișeze mai des împreună pe rețelele de socializare.

„A ADORA ador tranz 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, a scris Smiley pe contul de Instagram.

Și Pavel Bartoș i-a dat de gol

Pavel Bartoș, bunul prieten al lui Smiley, i-a dat de gol pe cei doi. Astfel, el i-a felicitat pentru marea lor realizare și că așteaptă și el marele eveniment. În plus, el a explicat că este o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de sănătatea lor, să se ferească de stres și să țină cont doar de tot ceea ce este important. Bartoș le-a urat doar gânduri bune.

„Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a spus Pavel Bartoș.

Iar acum, după ce Smiley a făcut prima declarație de dragoste pentru Gina Pistol, nu mai încape niciun dubiu asupra relației lor.

Articolul Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol. Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată apare prima dată în BZI.ro.