Lacrimi și durere în familia lui Florin Salam! Fratele manelistului, Nelu Stoian, a fost adus acasă, numai că între patru scânduri. Fiica lui este sfâșiată și nu se poate dezlipi de sicriul cu trupul fără viață al tatălui său. Sicriul cu trupul fără viață al lui Nelu Stoian a fost adus acasă, la familie. Fratele lui Florin Salam s-a stins pe patul de spital, după o lungă suferință și o luptă crâncenă cu mai multe boli grave, printre care și infecția cu noul coronavirus.

Nelu Stoian a fost adus acasă într-un sicriu sigilat, iar rudele și-au strigat imediat durerea. Mai mult, fiica lui a fost nedezlipită de sicriu și lacrimile i-au curs pe obraji necontenit…Din informațiile apărute în presă, se pare că Florin Salam și-ar dori ca fratele său să fie înmormântat alături de Fănica.

Nelu Stoian a stat în spital 2 luni

Internat de două luni din cauza Covid-19, fratele lui Florin Salam s-a stins la spital. Familia i-a fost alături în tot acest timp și Florin Salam chiar a făcut un apel public atunci când nu mai știa nimic despre starea sa de sănătate.

Fratele lui Florin Salam suferea de diabet și de obezitate, era cardiac, iar complicațiile apărute după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 i-au fost, din nefericire, fatale.

Până în ultima clipă, familia a crezut într-un miracol.

„Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, așa credem noi. Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune”, a declarat una dintre rudele apropiate ale manelistului pentru publicația Gândul.

Articolul Sicriul cu trupul fratelui lui Florin Salam a fost adus acasă. Unde va fi înmormântat apare prima dată în BZI.ro.