Mamma Mia Restaurant & Catering te invită într-o călătorie culinară nouă! Următoarea destinație din circuit va fi GRECIA, locația cu un magnetism unic pentru români. Restaurantul din inima orașului dedică seara de 3 August iubitorilor de gastronomie elenă. Vor fi preparate de către Maestru Bucătar Camelia Timofte, Chef Emy Bursuc și Chef Genoveva Radu într-un LIVE Cooking Show dedicat bucătăriei grecești. Elegantă, aromată, însă blândă și ușor de recunoscut!

Bucătarii Mamma Mia vor pregăti un festin grecesc autentic, împărtășind dragostea pentru calitate și bun gust. Papilele gustative se vor alinta cu STIFADO, o delicioasă tocăniță grecească alături de turte coapte și sos tzatziki, cât și tradiționalul Deliciu Grecesc cu iaurt, miere și nuci. Ingredientele proaspete, produse local sunt secretul gustului desăvârșit, chiar dacă tehnicile de gătit nu s-au schimbat de acum câteva secole iar rețetele sunt simple. În asentiment cu bucatele servite, somelierii Mamma Mia pregătesc cea mai renumită licoare grecească: Ouzo, băutură tradițională elenă și Greeck Tonic pe bază de Ouzo și Aloe Vera pentru cei pasionați de rafinamentul băuturilor spirtoase.

Relaxează-te în fotoliile confortabile de la Terasă, alături de familie și prieteni! Clienții care aleg să își petreacă înserarea la Terasa Mamma Mia, au parte și de 20% reducere pentru vinul pe care îl pot cumpăra la pachet din restaurantul Mamma Mia din bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

“Ne bucurăm de interesul crescut pe care clienții Mamma Mia îl au față de serile tematice din fiecare luni seară. Le mulțumim că au transformat Terasa Gulliver într-un loc ce dăinuie cu veselie și voie bună. Încercăm mereu să fim mai buni, să vă întâmpinăm cu preparate NOI și delicioase, ca toți cei ce ne calcă pragul să aibă satisfacția alegerii făcute. Vă așteptăm în fiecare săptămână cu surprize din ce în ce mai mari la Serile Tematice dedicate gastronomiei internaționale!“

Vă așteptăm cu nerăbdare să vă bucurați alături de noi la SEARA GRECEASCĂ din data de 3 August orele 18:00-21:00 la Terasa Gulliver #MammaMia. Informații suplimentare la 0762.662.642

Articolul Seara Grecească la Mamma Mia! Arome noi cu LIVE Cooking Show LUNI 3 August 18:00-21:00 la Terasa Mamma Mia apare prima dată în BZI.ro.