Babetele cele hâtre încep rubricuța de astăzi cu niște enformații din lumea medicală. Că tot vă povesteau babetele cele hâtre ieri de Luminoasa Vuzea, șăfa de sindicat de la Maternitatea lui Doamna Elena, astăzi a mai apărut o chestie explozivă pe acolo. Cică în toată afacerea asta e băgat și Găbițu Martinică, juniorul manajer plantat acolo de știți voi cine. aștia doi au ajuns să-și facă de cap de o vreme încoace. Amândoi au luat banii de la măști de coviduț și de la tichetele de vacanță să-și umple ei buzunarele.

Pe contractele derulate prin aprilie, mai, iunie, când era jale de tot cu echipamentele, lovelele curgeau ba pe o mască, ba în buzunarele lor. Madama sindicalistă Vuzea cică și-a planificat deja vacanțele pentru la anul. La primăvară vrea în Italia, când vine vara va merge în Spania, iar în toamnă zice că merge două săptămâni și în Grecia. Cum săracii angajații își cumpără măști și echipamente din banii lor, treaba se cam împute.

Articolul Scandal uriaș în lumea medicală. Concedii în Spania și Grecia, din banii pe măști și echipamente la un mare spital din târg apare prima dată în BZI.ro.