Uciderea lui Emi Pian după o partidă de barbut, luni-noapte, a declanșat un război între cele două clanuri din București. Iată ce s-a întâmplat ieri la casa tatălui criminalului.

Locuința unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc, ieri, la numai câteva ore după ce Emi Pian a fost ucis. Focul a afectat inclusiv o clădire învecinată și era să se extindă la un bloc aflat în zonă, motiv pentru care zeci de persoane au fost evacuate de pompieri.

Anchetatorii fac cercetări

Anchetatorii au luat imediat în calcul o posibilă răzbunare a clanului Duduianu, atunci când au aflat că fiul proprietarului casei incendiate în Chitila este nimeni altul decât Napy al lui Rinu, principalul suspect pentru uciderea lui Pian.

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, două mașini ale SMURD, un echipaj de descarcerare și două autoscări. Peste 400 de metri pătrați au ars și daunele produse de incendiu sunt considerabile.

„În această dimineață am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuința P+1+M din Șoseaua Chitilei, sector 1. Primele forțe ajunse la caz au comunicat că incendiul a afectat în mare proporție această clădire și s-a extins la o altă locuință P+M, cu posibilitate foarte mare de a se propaga și la un bloc de tip P+3. Au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 pers, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite). Suprafață totală afectată de incendiu este de 400 mp. În acest moment incendiul este localizat, se lucrează pentru verificarea încăperilor afectate de incendiu. Un factor care a favorizat extinderea rapidă este reprezentat de faptul că aceste locuințe și anexele acestora sunt lipite între ele”, au comunicat autoritățile.

Articolul Răzbunare după uciderea lui Emi Pian? Ce s-a întâmplat la casa tatălui criminalului apare prima dată în BZI.ro.