Tzancă Uraganul a ajuns la cuțite chiar cu fratele lui! Miraj Tzunami, și el tot lăutar, a făcut un live furibund pe Facebook, acolo unde a spus vrute și nevrute. A susținut că Tzancă nu ar fi fost nimic fără ajutorul lui și nu s-a abținut nici de la alte cuvinte și apelative dure. Tzancă și Miraj au făcut o impresie foarte bună printre fani, lăsând impresia că sunt foarte apropiați și mereu uniți. De exemplu, atunci când Tzancă Uraganul a luat bătaie de la un interlop, la o petrecere, fratele i-a sărit în apărare imediat. Însă, ceva pare să se fi schimbat, pentru că Miraj nu a avut nimic bun de spus despre Tzancă, într-un live recent.

Tzancă Urganul, scandal cu fratele

Totul a pornit de la o mașină, așa cum a dezvăluit Miraj Tzunami, într-un live pe care ulterior l-a și șters. Tzancă i-a luat mașina ca să meargă la mare, iar asta a fost bomboana de pe colivă, ca să zicem așa.

„Ăsta e un om… știe toată lumea… să moară… dacă știe să cânte nici de la do minor. E un pamflet din toate punctele de vedere. Îmi cer scuze de la toată lumea, ne-am certat și m-am jurat că o să fac live. O să facă și el, știu sigur. Frățiorul ăsta al meu e ”româncă”, nu român. Să audă toată lumea. E un pamflet de om”, a spus Miraj Tzunami, pe live.

În același live, Miraj Tzunami l-a acuzat pe fratele lui că și-a luat lumea în cap prea mult și că nu ar fi fost nimeni dacă nu avea ajutorul lui.

„Tzancă ăsta și-a luat niște ”harfe”, să știe toată lumea că e fratele meu dar nu e bine ce a făcut. M-a supărat, e nebun, prost… Dacă nu eram eu, vindeai ghiuluri”, a mai spus Miraj.

Ulterior, live-ul cu pricina a fost șters, însă a fost reîncărcat pe Youtube de diverși oameni.

Ce a putut să spună Mircea Badea despre soția interlopului Tzancă Uraganul

Show de zile mari miercuri seară, în direct la Antena 3. Mircea Badea a comentat în stilu-i propiu ultimele scandaluri mondene, în emisiunea Sinteza Zilei.

Badea a „analizat” la sânge războiul mediatic dintre Alex Velea și Abi, dar și comentariile jurnalistului Cristian Tudor Popescu la adresa lui Selly. Pentru ca, mai apoi, sa vorbească despre interlopul Tzancă Uraganul și despre nevasta lui, Lambada.

„CTP s-a certat cu Selly. Mai rămâne ca Ion Cristoiu să se certe cu Tzancă Uraganul. Știți cine este Tzancă Uraganul sau nu?! De ăsta ați auzit?! Tzancă Uraganul este căsătorit, dar nu cu acte, cu Lambada. Da, o cheamă Lambada și are.. și a înșelat-o. Hai, măi, ce dracu’?! Acestea sunt lucruri adevărate, asta este România profundă„, a spus Mircea Badea.

Angajatul postului Antena 3 nu s-a lăsat aici și a continuat la adresa soției lui Tzancă Uraganul. „Da, Lambada o cheamă pe soția lui Tzancă Uraganul. Probabil și în acte, dacă o avea„, a conchis Badea, abținându-se cu greu să nu râdă.

Articolul Război într-o familie de maneliști. Tzancă Uraganul la cuțite cu fratele său, Miraj Tzunami apare prima dată în BZI.ro.