Răsturnare de situație în cazul Margheritei. După ce artista a negat săptămâni în șir că a consumat droguri, acum și-ar fi recunoscut faptele. Ajunsă în fața procurorilor, fiica artiștilor din Clejani le-a spus anchetatorilor că va colabora cu ei. Margherita riscă până la cinci ani de închisoare pentru conducere sub influența drogurilor, potrivit România TV.

Margherita s-a arătat dispusă să colaboreze cu autoritățile

Fiica Clejanilor s-a arătat dispusă să colaboreze cu oamenii legii pentru a-i ajuta pe aceştia să depisteze persoanele care comercializează droguri în rândul vedetelor din România.

Margherita de la Clejani s-a ales cu dosar penal şi a trebuit să explice procurorilor de unde a luat drogurile. Surse din anchetă au susţinut pentru România TV faptul că expertiza toxicologică a indicat prezenţa în sânge a cel puţin patru substanţe interzise.

Fiica cea mare a Clejanilor a ajuns în faţa anchetatorilor după două luni de la producerea accidentului din Bucureşti. Aceasta a trebuit să explice oamenilor legii de unde a făcut rost de droguri, după ce în expertiza toxicologică a reieşit faptul că a consumat un cocktail de stupefiante, printre care şi cocaină.

În luna mai Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident. În urma testului făcut la fața locului polițiștii au constantat că vedetă consumase droguri înainte să se urce la volan. Margerita a încercat să explice ce s-a întâmplat imediat după ce a fost audiată la Brigada Rutieră negând informaţia conform căreia ar fi consumat substanţe interzise.

Viorica de la Clejani îi lua apărarea fiicei sale

Pentru prima oară, Viorica de la Clejani și-a făcut apariția în cadrul unei emisiuni TV în urmă cu aproximativ două săptămâni și a făcut mărturisiri neașteptate. Artista a dezvăluit că, la un moment dat, fiica ei se învârtea într-un anturaj nepotrivit.

De asemenea, Viorica de la Clejani credea cu tărie că fiica ei nu a consumat substanțe interzise în momentul în care a avut loc accidentul.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a povestit Viorica de la Clejani La Măruță.

Articolul Răsturnare de situaţie în cazul Margheritei de la Clejani. Artista şi-a recunoscut faptele apare prima dată în BZI.ro.