Partidul Social Democrat a transmis vineri, 7 august 2020, într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare, că liberalii distrug ţara din prostie şi inconştienţă.

Partidul Social Democrat atacă Partidul Naţional Liberal. De ce sunt acuzaţi liberalii

Social democraţii precizează că ţara va fi distrusă, iar omul care administrează turismul și HORECA, zonele cele mai afectate în pandemie, este exemplul aberaţiilor ce fac din partid un pârjol pentru economie.

„Puterea liberală distruge țara dintr-un amestec de prostie, inconștiență și infatuare.

Demnitarii guvernării Orban devin involuntar ridicoli fix când vor să fie convingători. Iar omul care administrează turismul și HORECA, zonele cele mai afectate din economie, este exemplul strălucit al aberațiilor care au ajuns să transforme PNL într-un adevărat PÂRJOL pentru economie!

Parcă și-au pus chiar creierul sub mască și gândesc ca niște „intelectuali” cu bască!”, este mesajul transmis, vineri, pe PSD pe Facebook.

Partidul Social Democrat va depune plângere la DNA împotriva unor liberali

Marcel Ciolacu a anunţat miercuri, 5 august 2020, faptul că Partidul Social Democrat va depune plângere penală la Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva unor reprezentanți liberali.

Preşedintele interimar Marcel Ciolacu acuză anumiţi reprezentanţi ai Partidului Social Democrat că ar fi transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității. Liderul PSD acuză o campanie masivă de racolare a primarilor PSD, prin promisiuni și amenințări.

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!!

Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!

Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!

Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape.

De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!”, scrie Ciolacu pe Facebook.

Acuzații dure lansate de Marcel Ciolacu

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a lansat mai multe acuzații dure la adresa Guvernului PNL. Marcel Ciolacu le transmite liberalilor că trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor pentru copii nu este „un moft”, ci o necesitate.

„Inconştienţilor! Guvernanţi fără scrupule, care treceţi cu tancul peste lege şi Constituţie! Cât mai aveţi de gând să vă bateţi joc de copiii ţării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiţiei şi Consiliul Legislativ v-au spus clar că aţi dat o ordonanţă vădit neconstituţională prin care anulaţi practic dublarea alocaţiilor copiilor?! Ia întrebaţi-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiţiei dacă a trecut între timp la PSD?!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Liderul interimar al social democraţilor precizează că dublarea alocaţiilor pentru copii este o necesitate, nu un moft, iar Guvernul trebuie să priceapă acest lucru.

„Iar Partidul Național Liberal şi Guvernul lor de cinici trebuie să înţeleagă că dublarea alocaţiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poţi să dublezi cu 20%. Românii trebuie să ştie că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoţi şi incompetenţi!”, a menționat Marcel Ciolacu.

Articolul PSD, atac la liberali: „PNL distruge țara dintr-un amestec de prostie, inconștiență și infatuare” apare prima dată în BZI.ro.