Vremea va fi predominant frumoasă în zilele următoare. Temperaturile maxime vor fi apropiate de normele perioadei în cea mai mare parte a ţării, iar vântul va sufla slab și moderat. Cerul va fi variabil, duminică, 2 august 2020, mai mult senin noaptea. Cu totul izolat, mai ales dupã-amiaza la munte, vor fi ploi de scurtã duratã şi, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu unele intensificãri în sud-est şi pe crestele montane înalte.

Temperaturile maxime, apropiate de normele perioadei în cea mai mare parte a ţãrii, vor fi cuprinse între 23…24 de grade în nordul Moldovei şi în depresiuni şi în jurul a 32 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa între 10 şi 21 de grade, mai scãzute în depresiuni, spre 5 grade în estul Transilvaniei.

METEO. Prognoza METEO ANM pentru luni, 3 august 2020

Vremea se va încãlzi uşor şi, la amiazã, va fi local cãlduroasã în zonele de câmpie. Cerul, mai mult senin ziua, va avea unele înnorãri noaptea în regiunile vestice, dar numai izolat condiţii pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în zona înaltã de munte şi, trecãtor, în restul teritoriului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral şi 33…34 de grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 21 de grade, mai scãzute în depresiuni, spre 7 grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 22…23 de grade.

METEO. Prognoza METEO ANM pentru marți, 4 august 2020

Vremea va fi local cãlduroasã la amiazã, în special în zonele de câmpie din sudul şi vestul ţãrii. Cerul, mai mult senin la începutul intervalului în cea mai mare parte a ţãrii, va avea înnorãri tot mai accentuate în a doua parte a zilei şi noaptea, în regiunile vestice şi nord-vestice, unde instabilitatea atmosfericã se va accentua. Vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descãrcãri electrice şi, pe arii restrânse, cantitãţi de apã însemnate şi, posibil, grindinã.

În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri temporare mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral şi 34 de grade în sud-vest şi în sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade.

METEO. Prognoza METEO ANM pentru miercuri, 5 august 2020

Vremea se va rãcori în vestul ţãrii, dar în est, sud-est şi centru va fi local cãlduroasã la amiazã. Cerul va avea înnorãri temporare în regiunile vestice, unde local vor fi averse şi, posibil, descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, cu înnorãri trecãtoare la munte şi în sud-vest, dar numai izolat vor fi posibile ploi de scurtã duratã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est şi sud. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 şi 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, mai scãzute în depresiuni, spre 7 grade în estul Transilvaniei.

Articolul Prognoză meteo. Cum va fi vremea în următoarele zile apare prima dată în BZI.ro.