Prof. dr. Paul Sîrbu, șeful Clinicii de ortopedie-traumatologie de la Spitalul de Recuperare din Iași este invitatul emisiunii medicale din studioul BZI LIVE. Miercuri, 5 august 2020, de la ora 13.00, invitatul moderatoarei Roxana Caraiman va oferi noutăți despre tratamentul de endoprotezare. De asemenea, prof. dr. Paul Sîrbu va vorbi și despre modificările și noile reguli din Clinica de ortopedie-traumatologie impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. Persoanele interesate au posibilitatea să afle, în direct, la BZI LIVE, cum pot avea acces la tratamente de specilitate fără a fi supuși riscului de infectare cu noul coronavirus.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

Articolul Prof. dr. Paul Sîrbu, șeful Clinicii de ortopedie-traumatologie de la Spitalul de Recuperare din Iași, vine în studioul BZI LIVE. Ce trebuie să faceți dacă aveți nevoie de o intervenție chirurgicală de protezare în această perioadă? apare prima dată în BZI.ro.