Vineri, 16 octombrie, de la ora 11:00 în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Helmuth Manolache, MC/Rapper şi inginer de sunet. Invitatul Biancăi Ciubotariu va discuta despre cum este primită muzica rap în zona Moldovei şi totodată, cu ce se confruntă artiştii ieşeni în încercarea de a supravieţui, dar totodată, încercând să păstreze vie pasiunea pentru artă. Helmuth a fost nevoit de multe ori să lucreze în alte domenii pentru a putea câştiga un ban, dar cu toate acestea, a continuat să compună muzica. În anul 2019 a reuşit să-şi înfiinţeze un studio muzical, loc în care a înregistrat mai multe piese muzicale, alături de alţi artişti ieşeni.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Articolul Poveşti din culisele muzicii rap, cu Helmuth Manolache, la BZI LIVE! Tânărul artist ieşean va povesti despre situaţiile cu care s-a confruntat până şi-a deschis propriul studio apare prima dată în BZI.ro.