Percheziții în Iași! Poliţiştii ieşeni au efectuat două percheziţii domiciliare într-un dosar penal de distrugere în formă continuată. Un tânăr a fost reţinut pentru 24 de ore.

La data de 20 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au desfăşurat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Iaşi, în cadrul unui dosar penal de distrugere în formă continuată.

Percheziții în Iași! A fost prins tânărul care a incediat mai multe mașini de lux

Din investigaţiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în noaptea de 18 spre 19 septembrie a.c., un tânăr de 24 de ani ar fi incendiat două autoturisme parcate pe raza municipiului Iaşi, aparţinând unor cunoscuţi ai acestuia, incendiile extinzându-se ulterior la alte două autoturisme.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20 septembrie a.c., tânărul cercetat pentru distrugere în formă continuată a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Iaşi.

Astăzi, acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi.

Mai multe mașini de lux s-au făcut scrum după o ceartă între studenți

Un grup de șase studenți străini, o parte dintre aceștia la Medicină, au făcut un scandal de pomină noaptea trecută. Aceștia au consumat băuturi alcoolice iar la un moment dat s-au luat la ceartă.

Scandalul dintre aceștia a degenerat în momentul în care unul dintre aceștia a dat foc la două autoturisme care aparțineau prietenilor săi. Focul s-a extins și la alte două mașini. Polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere și continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ceea ce s-a întâmplat între studenții arabi.

Bărbat, reținut după ce a incendiat un vehicul

Altfel, un bărbat din Ilfov a fost reținut la sfârșitul lunii august după ce a incendiat un autoturism în sectorul 6 al Capitalei. Oamenii legii suspectează faptul că acesta ar fi dar foc copertinei unui teren de sport și unei ghene. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, autoritățile au fost sesizate printr-un apel la numărul de urgență 112 despre incendierea autoturismului.

În aproximativ 15 minute, tot în același sector oamenii legii au fost anunțați de existența a altor două incendii situate în zona unui teren de sport și la o ghenă. În prezent se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 6 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere calificată. Bărbatul aflat sub acuzație a fost reținut.

„Având în vedere condițiile în care s-au produs aceste incendii, s-a luat în calcul ipoteza inițierii cu intenție a focului. În baza investigațiilor și audierilor efectuate, a fost identificat un bărbat, de 33 ani, care a fost depistat și condus la audieri la sediul Secției 25 Poliție. Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul ar fi incendiat atât autoturismul, o ghenă, cât și copertina unui teren de sport”, anunță Poliția Capitalei.

Un bărbat care şi-ar fi falsificat permisul de conducere, reţinut de poliţiştii ieşeni

Un bărbat în vârstă de 43 de ani care şi-ar fi falsificat permisul de conducere a fost reţinut de poliţiştii ieşeni. Bărbatul deţinea un permis de conducere care ar fi, conform primelor investigaţii, fals. Poliţiştii ieşeni l-au oprit pe bărbat în dreptul localităţii ieşene Podu Iloaiei şi au constatat că acesta avea un permis din Italia.

Articolul Percheziții în Iași! A fost prins tânărul care a incendiat mai multe mașini de lux apare prima dată în BZI.ro.