Vineri, 28 august, cu începere de la ora 10.00, în studioul BZI LIVE vor veni doi dintre cei mai importanți oameni din echipa de organizare a Raliului Iașului 2020. Invitații moderatorului Roxana Caraiman sunt Dan Codreanu, managerul Raliului Iașului și Daniel Avătăjiței, director marketing al evenimentului sportiv care va debuta pe 3 septembrie.

Timp de aproximativ o oră, în studioul nostru se va discuta despre evenimentul spectaculos care va fi găzduit la Iași în perioada 3-5 septembrie 2019. Raliul Iașului a devenit, în ultimii ani, un simbol pentru orașul nostru și se bucură de un real succes.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Articolul Organizatorii Raliului Iașului prezintă la BZI LIVE cele mai importante informații despre evenimentul sportiv al anului în Moldova apare prima dată în BZI.ro.