Te temi că un job în industria de videochat va însemna nișarea pentru restul vieții? Nimic mai fals! După cum bine știi, se poate lucra ca model de videochat până la o vârstă înaintată, adică până la vârsta la care te simți tu confortabil. Totuși, dacă te hotărăști să te retragi, acest lucru nu înseamnă ca nu există și alte posturi pe care le poți ocupa, în industrie sau în afara ei.

Încadrarea ta în câmpul muncii nu specifică exact rolul pe care l-ai avut, așadar nimic nu te descurajează să te alături altor firme sau companii. Dar noi credem că după ce vei vedea ce beneficii îți aduce acest job nici măcar nu vei mai vrea să cauți altceva! Orice alegere ai face, îți vom detalia în cele ce urmează câteva dintre oportunitățile deschise în fața ta după ce ce lucrezi ca model de videochat la Models4Models. Printre avantajele de a lucra cu un studio în care experiența primează se numără și faptul că poți primi burse de pregătire profesională în cazul în care te gândești la o conversie profesională.

Trainer de videochat

Vom începe așadar cu cea mai comună alegere și anume cea de a rămâne parte a echipei și de a te alătura trainerilor noștri. Dacă demonstrezi abilități pedagogice și simți că vrei să lucrezi cu nou venitele care trec acum prin experiențe similare cu ale tale, atunci acest job este cu siguranță pentru tine! Știi și tu cât de mult contează și cum te ajută suportul trainerilor să ajungi model de top mai ales dacă ești model începător în videochat. Vei avea de transmis aceleași cunoștințe pe care le-ai căpătat și tu și le vei ajuta pe fete să evite riscurile, capcanele și greșelile în videochat cu care tu deja te-ai confruntat. Vei deveni astfel un mentor pentru nou venite și le vei ajuta în perioada de început, până când pot deveni modele independente. Acest job este potrivit pentru tine dacă succesul altora este la fel de important pentru tine ca propriul succes.

Fotograf

Dacă nu știai încă, echipa noastră este formată aproape exclusiv din fostele modele care au început în același loc ca și tine, în fața camerei, dar în timp și-au descoperit și alte pasiuni, ca de exemplu fotografia. Dacă știi cum să ai cele mai bune ședințe foto și în același timp cum să pui în valoare un model, este foarte probabil ca acest job să fie potrivit pentru tine. Desigur, nu trebuie să te limitezi la fotografie în această industrie, după ce urmezi câteva cursuri vei putea să faci poze pe cont propriu sau să-ți închiriezi serviciile pentru evenimente sau diverse publicații. Vei avea nevoie de atenție la detalii, lucru pe care se pune foarte mult accentul ca model de videochat.

Designer vestimentar/de interior

Suntem convinse că ai observat deja interioarele somptuoase și ținutele speciale pe care le punem la dispoziția modelelor noastre. Dacă simți că ai înclinații în această direcție, ai putea foarte bine să urmezi niște cursuri de design pentru a explora mai departe această pasiune. Desigur, în timp vei putea să creezi interioare pe gustul tău sau chiar piese vestimentare, fie pentru industria de videochat sau pentru consumul general. Dacă și acum îți place să amenajezi camera în stilul personal sau să combini ținutele cu rezultate impresionante, s-ar putea ca acesta să fie jobul potrivit pentru tine.

Acestea sunt doar câteva dintre sugestiile noastre, dar adevărul este că vei câștiga atât de bine dacă ni te alături, încât vei putea să-ți urmezi orice alte pasiuni sau hobby-uri ai avea.

Articolul Oportunități de cariera pe care le ai după ce lucrezi ca model de videochat la Models4Models apare prima dată în BZI.ro.