Marți, 1 septembrie, cu începere de la ora 15.00, în studioul BZI LIVE vor veni doi dintre cei mai importanți oameni din echipa de organizare a Raliului Iașului 2020. Invitații moderatorului Raluca Costin sunt Daniel Avătăjiței, director marketing al evenimentului sportiv care va debuta pe 3 septembrie și Claudiu Butucel, directorul de organizare al Raliului Iașului. Timp de aproximativ o oră, în studioul nostru se va discuta despre evenimentul spectaculos care va fi găzduit la Iași în perioada 3-5 septembrie 2020. Raliul Iașului a devenit, în ultimii ani, un simbol pentru orașul nostru și se bucură de un real succes.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Articolul O nouă ediție de senzație pentru iubitorii de adrenalină! Organizatorii Raliului Iașului revin în studioul BZI LIVE apare prima dată în BZI.ro.