Miercuri, 23 septembrie 2020, de la ora 18.00, la Palatul Cotroceni va fi o conferinţă de presă. Aceasta va fi susţinută de preşedintele României, Klaus Iohannis.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va susține miercuri, 23 septembrie a.c., ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferință de presă.”, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Update 18.02: Conferința de presă a început.

„Bună seara! Au mai rămas doar câteva zile până la un moment definitoriu. În această duminică mergem la urne pentru a decide cui dăm responsabilitatea administrării localităților noastre. De ce e această alegere atât de importantă? De cei care vor câștiga depinde cum vor arăta școala, spitalul, drumurile. Din păcate pandemia este departe de a se fi încheiat, însă spre deosebire de primăvară acum știm care sunt măsurile care permit desfășurarea în deplină siguranță.

Dacă toată lumea va respecta câteva reguli de bază, atunci riscul infectării în secții e redus la minimum. Practic, din acest punct de vedere exprimarea votului nu diferă semnificativ față de alte activități pe care le facem zi de zi. Mă bucur să văd că în ciuda restricțiilor campania a fost una activă. Am văzut multe proiecte bune. Iresponsabilitatea PSD riscă să arunce România într-o criza prelungită. Acest mod cinic de a face politică este de domeniul trecutului. Dragi români, mergeți la vot în număr cât mai mare!”, a declarat Klaus Iohannis.

Articolul O nouă conferinţă de presă susţinută de Klaus Iohannis, președintele României – Live Video, Update apare prima dată în BZI.ro.