Spitalul mobil de la Lețcani a ajuns o adevărată epopee a cheltuirii banului public. Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO România, a prezentat noi detalii despre combinațiile lui Maricel Popa, șeful CJ Iași. Spitalul mobil pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 a costat 13,4 milioane de euro din banii județelor Iași și Neamț. Liderul PRO România a cerut un control amănunțit cu privire la achiziția unității medicale

Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO România, a prezentat adevărul despre combinațiile lui Maricel Popa

Spitalul mobil de la Lețcani continuă să ridice semne de întrebare asupra modului cum a fost derulată achiziția. Licitația derulată de Asociația Euronest și controlată de Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, a provocat un imens scandal în ultimele luni. Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO România, a prezentat noi detalii despre combinațiile lui Maricel Popa, șeful CJ Iași. Spitalul mobil pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 a costat 13,4 milioane de euro din banii județelor Iași și Neamț. În aceste condiții, liderul PRO România a cerut un control amănunțit cu privire la achiziția unității medicale.

Bogdan Abalași cere o anchetă asupra licitației privind spitalul mobil de la Lețcani

Spitalul mobil de la Lețcani pentru tratatea bolnavilor de COVID-19 a ajuns bătaia de joc a lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Astfel, Bogdan Abalași a arătat că se impune un control amănunțit pentru această achiziție, mai ales că au trecut mai bine de două luni de la termenul limită și investiția nu dă semne că va fi gata. „Trebuie văzut în primul rând dacă spitalul mobil de la Lețcani este o necesitate pentru comunitate. La Bacău încep lucrările pentru un spital mobil prin fonduri europene în baza unui proiect al Departamentului pentru Situații de Urgență. Ce putem face? Maricel Popa are mintea îngustă și nu a prevăzut mai departe ce se mai face? Am instalat spitalul și ce facem mai departe? Cum se aduc și de unde vin pacienții?”, a menționat Bogdan Abalași, prim-vicepreședintele PRO România Iași.

Spital electoral pentru Maricel Popa. PRO România cere demiterea acestuia de la vârful CJ Iași

Bogdan Abalași a mai spus că Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, trebuie demis de urgență de la vârful instituției județene pentru toate minciunile și proiectele ratate pe care le-a făcut timp de 4 ani. „Este un spital electoral atât pentru Maricel Popa, cât și pentru Ionel Arsene. Cele peste 13 milioane euro reprezintă un preț exorbitant. În momentul în care voi ajunge la Consiliul Județean, în cel mult o lună, vom ști exact care au fost interesele pentru acest spital. Îi avertizez pe această cale că vor răspunde. Ar trebui inițiat un proiect de demitere a președintelui Consiliului Județean, proiect care va întruni peste două treimi. La cum e Maricel Popa, derutat, va pune ștampila invers”, a mai menționat prim-vicepreședintele filialei ieșene a PRO România.

Articolul Noi detalii despre spitalul mobil de la Lețcani. Bogdan Abalași, prim-vicepreședinte PRO România, a prezentat adevărul despre combinațiile lui Maricel Popa, șeful CJ Iași apare prima dată în BZI.ro.