Nicușor Dan este la pământ după o înregistrare apărută astăzi în mediul online.Cristian Zărescu, cel care l-a înregistrat a făcut dezvăluiri şocante despre legarurile lui Nicusor Dan cu interlopii.

Conform declaraţiilor făcute de cel care a înregistrat convorbirea cu Nicusor Dan, deputatul susţinut de USR-PNL pentru Primăria Capitalei, nu a fost primul apel pe care acesta l-a avut.

Nicușor Dan a încercat în repetate rânduri să împiedice demolarea din Sectorul 4

Într-o intervenţie la un post de televiziune, Cristian Zărescu susţine că nu a fost singurul apel pe care acesta l-a primit de la Nicușor Dan. Acesta îl face mincinos pe candidatul PNL-USR la Primăria Capitalei cerând insistent să nu se meargă până la demolarea localului.

„Este clar că Nicuşor Dan a intervenit și că nu este vorba doar de un apel, ci de cinci. Ne-a cerut să nu mergem până la capăt cu această demolare. Au fost cinci apeluri iniţiate de Nicuşor Dan, suna direct la mine. Eu nu am crezut că Nicuşor Dan poate să intervină pentru cineva care a distrus parcul, domnul Nicuşor Dan i-a luat apărarea. A apărut mereu pădurile şi parcurile şi acum ne impune să nu demolăm” , a declarat Cristian Zărescu.

Nicușor Dan a încercat să oprească demolarea înainte de sentinţa

În continuarea intervenţiei telefonice, Cristian Zărescu a declarat că deși primăria Sectorului 4 a câștigat primul proces, Nicușor Dan a încercat să oprească demolarea înainte de sentinţa definitivă. Mitrache are probleme mari cu legea, mai susţine Zărescu.

„Domnu Nicuşor Dan minte, a încercat să opreacă demolarea înainte de sentinţă. A făcut aceste intervenţii cu mult timp înainte. Prima instanţă a fost câştigată de noi, nu m-am simţit ameninţat, dar au fost cinci apeluri în care ne ruga să ne oprim. Domnul Mitrache are grave probleme cu legea, este acuzat în mai multe dosare.

Nicușor Dan continuă să mintă. Sentința a fost favorabilă Primăriei, iar ulterior domnul Mitrache a făcut apel la justiție. Domnul Mitrache a avut autorizație pentru 81 de mp, din 1980, iar el s-a extins până la 400 de mp. În 2013 obținuse încă o autorizație pentru alți 60 de mp. Domnul Mitrache avea o datorie de aproape 100.000 de euro la Primărie, la taxe și impozite, iar domnul Nicușor Dan asta ne cerea, ca Mitrache să nu mai plătească datoria.” , a adăugat Cristian Zărescu, luni seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV.

Zărescu: Nu ştiu de ce interlopul a apelat la Nicușor Dan

Zărescu nu ştie exact de ce interlopul a apelat la Nicușor Dan, dar considera că cei doi se cunosc pentru că altfel nu ar fi apelat la acesta. Legăturile dintre cei doi sunt destul de strânse, iar în înregistrarea audio, Nicusor Dan rade atunci când i se aduce la cunoştinţa faptul că personajul pentru care încearcă să intervină este acuzat de trafic de droguri şi de trafic de carne vie. În altă ordine de idei, Nicușor Dan susţine că totul este o întreagă manipulare menită să îi pericliteze şansele la Primăria Capitalei, în pofida înregistrărilor care arata clar despre ce se vorbeşte.

Menţionăm faptul că Nicusor Dan şi-a recunoscut vocea în înregistrări şi că a recunosc înregistrările audio ca fiind valabile.

Articolul Nicușor Dan este la pământ! Cel care l-a înregistrat a dezvăluit totul: Are legături cu lumea interlopă apare prima dată în BZI.ro.