Fermierii sunt revoltați pe producătorii show-ului Ferma. Orășeni Vs Săteni: „Nu mai este fun. Nu mai funcționăm cum trebuie” Un experiment social, asta se întâmplă de mai bine de 3 săptămâni în cadrul show-ului Ferma. Orășeni vs Săteni, de la PRO TV! Revoltați că producătorii show-ului au exagerat privind „regulile jocului”, mai mulți concurenți s-au revoltat împotriva Mihaelei Rădulescu!

Anna Lesko, semne că va claca!

Frumoasa artistă a fost prima care a deschis subiectul controversat, afirmând: „Sunt sigură că majoritatea de aici, dintre noi, nu mai funcționăm cum trebuie. Nici măcar nu mai am zâmbet pe față și nu mai pot râde la glumele lu’ asta (referire la George Pistereanu).

George Pistereanu a adăugat: „Nu mai e fun, chiar nu mai este”

Ajunși la episodul 17 din Ferma. Orășeni Vs Săteni, producătorii emisiunii sustin că este vorba de o bătălie „care pe care”, condițiile sunt grele, mâncare putina, însă asta este farmecul acestui show!

Reacție dură din partea Mihaelei Rădulescu, împotriva concurenților!
Acuzată că Diva de la Monaco este cea care face „legile” în casă, prezentatoarea Tv a avut un răspuns mai puțin așteptat:

„Va reamintesc, nu v-am chemat într-o vacanță plătită de PRO TV, nu sunteți în tabără de creație literară sau de conținut pentru imaginea carierelelor voastre.

Aici sunteți într-un concurs în care 400 de alte vedete și-ar fi tăiat un deget ca să fie aici, în care ați acceptat condițiile și ați acceptat de la bun început o poveste pe care n-o știți.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relaţia cu Paul Diaconescu. Ce a spus despre acesta după ce a părăsit “Ferma”

Mihaela Rădulescu a spus adevărul despre relația cu fostul concurent de la “Ferma”, Paul Diaconescu. Prezentatoare show-ului i-a transmis acestuia un mesaj pe Instagram. Aceasta l-a numit “Micul Prinț” si i-a urat sa aibă o carieră de succes.

Paul Diaconescu a părăsit Ferma. Orășeni vs Săteni, realityshow de pe Pro TV. Mihaela Rădulescu, a a spus adevărul despre relația cu acesta.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre Paul Diaconescu

”A plecat din @fermaprotv și @paul_diaconescu. Și fiecare dintre ei îmi (și ne) lasă o urmă. La atâta intensitate de trăiri, într-un timp atât de scurt, obligat să trăiești aproape intim cu alții care nu-ți sunt nimic, e firesc să vezi scântei, patimi, lacrimi, neputințe… Dar e și grozav să vezi cum toți învățăm câte ceva de aici, câtă vreme ne oprim din judecat și analizăm ca și cum am fi noi acolo, fix în mijlocul acțiunii, al oamenilor … Lui Paul i-am zis “Micul Prinț” de la bun început – avea și fața, dar și stângăcia de adaptare pe o planetă care nu era a lui, cumva. I-am zis și Vlad de câteva ori:) – asta probabil pentru că așa-l chema în rolul lui din “Triplu sec”:).

Paul a trăit în Ferma de toate și știu că nu i-a fost ușor. Dar știu că a-ți arăta slăbiciunile și emoțiile nu-i o lipsă de forță. Dimpotrivă. Mai ales la un actor. Așa că, Paul, mă bucur că te-am cunoscut și mulțumesc că ne-ai adus aminte tuturor că… fiecare dintre noi e suma experiențelor pe care le acumulează și felul în care reacționeaza la ele. Dați la pozele următoare să-l vedeți pe Paul zâmbind ???? și … abia aștept să-l vedem în noul lui film “Nelson”, unde joacă un rol principal. La cât mai multe, Paul! ????✌️???? @protv_romania”, este mesajul scris de Mihaela Rădulescu, prezentatoarea Ferma. Orășeni vs Săteni.

Articolul Mihaela Rădulescu dă de pământ cu concurenții din Ferma. Ce spune despre aceștia apare prima dată în BZI.ro.