Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD reacţionează dur la rectificarea bugetară propusă de PSD. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Ciolacu susţine că întreaga rectificare bugetară este un afrond la adresa romanilor. Acesta explica faptul că nu este normal ca serviciile să aibă o rectificare pozitivă, în timp ce bani pentru investiţii nu exista.

Reacție explozivă a liderului PSD la vestea că guvernul va adopta astăzi rectificarea bugetară. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, cataloghează rectificarea bugetară anunțată de Guvern ca fiind „a răzbunării față de popor prin care puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic” și a dat asigurări că va fi corectată în Parlament, conform Mediafax.

Marcel Cioleaca reacţionează dur la rectificarea bugetară propusă de PNL

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Marcel Ciolacu este de părere că rectificarea bugetară este una a răzbunării fata de popor. Acesta considera că nu este normal ca să existe tăieri de venituri, mai ales ca acestea contravin legilor în vigoare. În altă ordine de idei, PNL a ajuns să îşi bată joc de viitorul României şi de oamenii ei pentru că, considera Ciolacu, preşedintelui Klaus Iohannis i s-a asigurat confortul prin acordarea unor sume uriaşe către serviciile secrete ale României.

„O rectificare a răzbunării față de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale țării, făcută în bătaie de joc și în disprețul realității! Tăierile de venituri, anunțate de Putere drept nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia prețurilor și de scăderea nivelului de trăi. O rectificare bugetară prin care Puterea și-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale și dovada clară a bătăii de joc față de viitorul României. Bani doar de rapt și de racolat! Nu investiții, nu sprijin pentru agricultură românească afectată de secetă sau pentru economia națională pusă pe butuci de măsuri aberante”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

În încheiere, Marcel Ciolacu da asigurări că o asemenea rectificare nu va trece prin parlament, iar parlamentarii PSD o vor respinge.

„O rectificare pe care, vă asigur, o vom corecta în Parlament”, a conchis Ciolacu. Guvernul are pe ordinea de zi a ședinței de vineri ordonanța de urgență pentru rectificarea bugetară.

Nu sunt bani de dublarea alocaţiilor ci doar de creşterea bugetelui în servicii

Măsuri absolut revoltătoare luate de Guvernul PNL. În plină criză economică generată de pandemia de COVID, Guvernul Orban a luat decizia de a majoră cu sute de milioane de lei bugetele celor mai importante servicii din România. Interesant este faptul că Guvernul nu găseşte bani pentru alocaţii, dar sunt servili când vine vorba despre bugetele serviciilor

Conform documentului care va fi aprobat, vineri, în ședința de Guvern, bugetele serviciilor secrete cresc în felul următor:

– STS: +64,5 milioane lei

– SRI: +64,3 milioane lei

– SIE: + 32,1 milioane lei

– SPP: +2,3 milioane lei.

Articolul Marcel Ciolacu reacţionează dur la rectificarea bugetară propusă de PNL: O rectificare a răzbunării față de popo apare prima dată în BZI.ro.