Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Acesta îl acuză pe șeful statului de faptul că răspândește ură prin declarațiile pe care le face. De asemenea, Marcel Ciolacu a prezentat patru probleme importante ale sistemului medical din România în raport cu pandemia de coronavirus.

„Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi.
Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran.

Dacă ați fi făcut-o ați fi văzut că în țara al cărui președinte sunteți:

❗️ Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor!
❗️ Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!
❗️ Aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, este autorizată de instituțiile conduse de oamenii pe care îi girați… după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvară de primarul Daniel Tudorache și care abia azi a primit autorizațiile necesare;
❗️ Niciuna dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor. Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!

Concret, românii au aflat ieri …NIMIC!

Ați dormit bine, domnule președinte?!
Pentru că problemele au rămas- tot acolo, mai grave și tot nerezolvate.

Situația ar putea degenera sub povara prostiei, hoției și ticăloșiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veți culca la loc satisfacut de cele două minute de ură în care ați arătat cu degetul!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu își asumă moțiunea de cenzură. Când ar putea fi depusă

Marcel Ciolacu, le-a trasnmis liderilor partidului că își asiumă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban. Moțiune ade cenzură face subiectul ședinței CExN al PSD.

„Îmi asum trecerea acestei motiuni. Guvernul trebuie sa plece. Au scapat totul de sub control”, le-ar fi transmis Ciolacu, potrivit unor surse din PSD.

Marcel Ciolacu își asumă moțiunea de cenzură: Va fi depusă la jumătatea lunii august

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Ludovic Orban ar urma să fie depusă la jumătatea lunii august. Majoritatea liderilor de organizații au fost de acord cu depunerea moțiunii, însă un vot în acest sens va fi dat la finalul ședinței CExN.

Pentru a trece moțiunea, PSD are nevoie de voturile Pro România și UDMR. Cei din urmă au anunțat că nu vor semna o moțiune, iar voturile Pro România sunt negociate de Victor Ponta.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, amenință cu moțiunea de cenzură. Liderul social democraților susține că nu renunță la ideea depunerii unei moțiuni de cenzură la adresa guvernului.

Articolul Marcel Ciolacu, atac dur la Klaus Iohannis: „Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!” apare prima dată în BZI.ro.