Scandal incredibil în Primăria Valea Lupului. Casierul instituției aflate la marginea municipiului Iași a avut o ieșire necontrolată în spațiul public la adresa președintelui Klaus Iohannis. Cătălin Nădăbaică, casier în Primăria condusă de Dumitru Mihăiluc, l-a înjurat ca la ușa cortului pe președintele României. Casierul instituției și-a scris pe masca de protecție un mesaj cu injurii la adresa șefului statului. Primarul Dumitru Mihăiluc se face că plouă și nu vede ceea ce fac angajații săi dintr-o instituție publică

Limbaj obscen la adresa președintelui Klaus Iohannis în Primăria Valea Lupului

Limbaj suburban la adresa președintelui Klaus Iohannis în Primăria Valea Lupului. Cătălin Nădăbaică, casierul primăriei de la marginea municipiului Iași, l-a înjurat deschis pe șeful statului printr-un mesaj scris pe masca de protecție. Aparent, casierul primăriei s-a arătat nemulțumiț de faptul că este nevoit să poarte mască de protecție în spații publice deschise și astfel nu s-a putut abține să nu înjure PNL și pe președintele României. În tot acest timp, primarul Dumitru Mihăiluc doarme în primărie și se face că nu vede ceea ce postează pe rețelele sociale angajații din instituția pe care o conduce.

Limbaj obscen la adresa președintelui Klaus Iohannis în Primăria Valea Lupului. Casierul primăriei, mesaj pe masca de protecție

Casier la Primăria Valea Lupului, Cătălin Nădăbaică nu a avut nicio problemă în a-și expune opiniile în public cu un limbaj grobian la adresa președintelui Klaus Iohannis. Ba mai mult, acesta a și povestit de ce și-a scris pe masca de protecție mesajul cu tentă obscenă.

„După vreo trei zile de purtat botniță, de fiecare dată când trebuie să intru într-un magazin, ba să mă întorc la mașină că am uitat-o, ba că-mi suflu aerul pe sub ochi, orice e super enervant. Așa că, în semn de protest la toată politica PNL-ului, mă apucai să scriu pe mască: Să-mi sugi p… Iohannis!! Pun capacul la marker, îmi agăț elasticul după urechi și intru în supermarket. Nu spun care, și după zece pași mă vede paznicul, când își dă seama ce scrie, zâmbește într-un fel aprobator. Mai merg câțiva pași și pe holul mare, o domniță se străduia de zor să nu piardă din câmpul vizual doi copii, băiat și fată. Mă țintește fix 2 secunde după care începe: -Domnule, ce ați scris acolo, sunt copii pe aici…”, a scris Cătălin Nădăbaică fără nicio remușcare.

Casierul din Primăria Valea Lupului se laudă cu mesajul de pe masca de protecție. Limbaj suburban al funcționarului

Angajat în Primăria Valea Lupului, casierul continuă să se arate mândru de mesajul adresat președintelui Klaus Iohannis. „Eu mă uit la ea, îmi dau masca pe bărbie și-i răspund: – Doamnă, de trei ani tot am citit pe oriunde, M… PSD și a mers. Nimeni nu s-a simțit jenat, înțelegeți? De ce n-ar merge și : Să-mi sugi p…? Românul e hazliu de fel, din această cauză vă rog să nu fiți nici dumneavoastră jenată de să-mi sugi p…, ce vi se pare atât de epatant? Pai vă garantez că nu e otrăvitor deloc; dacă ar fi fost otrăvitor, ar fi rămas țara fără femei, da, și fără useriști, știți ei sunt pe invers, își fac asta mereu unul altuia, da chiar și fără pesediști, la câtă m… a împărțit PNL-eul de trei ani doamnă, îi zic”, a mai susținut casierul de la Primăria Valea Lupului.

Cătălin Nădăbaică: „Suptul p…. e din dragoste!”. Angajatul primăriei îl atacă pe șeful statului

Casierul Cătălin Nădăbaică de la Primăria Valea Lupului a continuat cu triada la adresa președintelui Klaus Iohannis printr-un limbaj suburban.

„Ea rămăsese între timp fără aer, ochii i se bulbucau în cap, încerca să spună ceva, dar erau niște spasme necontrolate. Profit de ocazie și continui: «Doamnă, în ziua de azi suptul p…. e din dragoste, întrebați toți tinerii dacă au pierdut vreun preludiu fără suptul p…., și vă zic, sunt căsătoriți și e dragoste pură la mijloc. Îmi iubesc președintele cu atâta dragoste, chiar mai mult decât tinerii ăștia între ei, chiar nu pot să-l las să sufere. O să-i iau ASLO din gât, poate are covid. Am lăsat-o meditând la cum o suge astăzi vrând-nevrând cu guvernarea p…., care împrăștia m… ori de câte ori are ocazia. Așa că, să nu vă luați de masca mea, e personalizată, si exprimă voința poporului. (#Sugip…PNL)”, a mai povestit casierul primăriei din Valea Lupului.
Primarul Dumitru Mihăiluc pare și el căzut din lună și nu vrea să vadă ce a postat angajatul din instituția pe care o conduce. „O să verific diseară (ieri, 4 august 2020) când ajung acasă. Nu știu ce a scris domnul respectiv, nu stau să verific ce fac ei. Voi vedea ce a scris”, a menționat Dumitru Mihăiluc, primarul comunei Valea Lupului.

Articolul Limbaj obscen la adresa președintelui Klaus Iohannis în Primăria Valea Lupului. Un funcționar, plătit din bani publici, îl înjură pe șeful statului. Mesaj incredibil scris pe masca de protecție- FOTO apare prima dată în BZI.ro.