Miercuri, 23 septembrie 2020, la ora 15.00 în Studioul BZI LIVE a fost programată o nouă emisiune-dialog direct adresată tuturor angajaților din învățământul superior politehnist dar şi din alte zone respectiv celor care vor să se angajeze sau să urmeze o carieră în acest domeniu! Au fost atinse puncte de maximum interes și folos pentru toți aceștia. Invitat special a fost șef lucrări dr. ing. Iulian Agape de la Facultatea de Mecanică – Departamentul Inginerie Mecanică şi Autovehicule Rutiere respectiv liderul sindicatului de la Universitatea Tehnică (TUIASI) Gheorghe Asachi din Iaşi şi membru al Biroului Executiv al Federaţiei Naţionale Sindicale (FNS) Alma Mater.

Alături de domnia sa au fost abordate elemente ce țin de realități din planul educaţional românesc, legislaţia muncii pe acest plan, puncte forte și puncte sensibile la nivel de sistem al învățământ superior. Pe de altă parte, despre condițiile de muncă, modificări care ar trebui făcute pentru îmbunătățirea acestora, activitatea didactică on-line în vremea pandemiei COVID-19, de ce provocări a avut şi are parte mediul academic în acest context s-a mai dialogat cu domnia sa!

Articolul Liderul sindicatului TUIASI a dialogat despre realitățile din planul educațional românesc, legislația muncii, dar și de ce provocări a avut și are parte mediul academic, în Studioul BZI LIVE – FOTO/ VIDEO apare prima dată în BZI.ro.