Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian. Fanii manelistului au rămas surprinși. Atât Jador de la „Puterea Dragostei” cât și Florin Salam îi cântau la orice petrecere lui Emi Pian.

Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian. Detalii neștiute despre uciderea lui Emi Pian care a zguduit lumea interlopilor din România. Florin Mototolea, alias Emi Pian, conducea clanul Duduianu din București. El a fost ucis noaptea trecută pe o stradă din Capitală, chiar de un cunoscut de al său.

Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian. Detalii neștiute despre uciderea interlopului

Uciderea lui Emi Pian a pornit de la o partidă de barbut. Napi, liderul unei grupări mafiote din zona Chitila, l-a înjunghiat mortal pe Emi Pian. Apropiații clanului afirmă că fiul lui Napi ar fi fost adevăratul ucigaș, însă anchetatorii nu au putut face momentan nici o declarație în acest sens.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

În prezent, mai multe echipe de Poliție dar și anchetatori se află în fața Spitalului Universitar din Capitală unde urmează să le ia declarații bărbaților implicați în scandalul petrecut noaptea trecută.

Tatăl lui Emi Pian s-a stins din viață la scurt timp după ce fiul său a decedat. Bărbatul nu a putut suporta tragica veste.

Emi Pian era cunoscut pentru chefurile pe care le dădea și sumele enorme pe care le cheltuia aducând maneliști celebri să-i cânte, cum sunt Florin Salam sau Jador.

Articolul Legătura neașteptată dintre Jador de la „Puterea Dragostei” și Emi Pian. Detalii neștiute despre uciderea interlopului apare prima dată în BZI.ro.