Joi, 17 septembrie, de la ora 11:00 la BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artişti ieşeni va veni Jeasmine Socaci, interpreta de muzică uşoară. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre cariera sa atistica, despre dificultăţile pe care le întâmpină un artist la început de carieră, în încercarea de a se promova în industria muzicală. Totodată, Jeasmine va câtă live câteva piese din repertoriul unor artişti cunoscuţi la nivel naţional şi internaţional. Au interpreţii vocali posibilitatea de a a-şi câştiga existenţa prin pasiunea lor? la această întrebare şi multe altele va răspunde Jeasmine Socaci, într-o nouă ediţie BZI LIVE.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Articolul Jeasmine Socaci, o tânără interpretă de muzică uşoară, va discuta la BZI LIVE despre cariera sa în continuă ascensiune apare prima dată în BZI.ro.