Un incendiu a izbucnit la o casă în comuna Movileni din Iasi. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale dotate cu apă și spumă. Din informațiile pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi se pare că nu exista nicio victima.

Incendiu la un apartament din Păcurari. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale

În incinta apartamentului se afla o femeie, în vârstă de 65 de ani, care a fost găsită semiconştientă, căzută pe jos. Incendiul a izbucnit pe strada Păcurari, lângă Poștă, la blocul B1. La faţa locului s-a deplasat un Echipaj de Prim Ajutor, o autoutilitară cu apă şi spumă, o autoscară, un ofiţer şi opt subofiţeri de la Detaşamentul 1 de Pompieri.

Autoritățile au localizat incendiul care se manifesta la un aparat de gătit. Nu a fost necesară intervenția pompierilor cu apă, aceștia ajungând la timp și spărgând ușa și oprind o adevărată tragedie.

Proprietarei i se făcuse rău și a căzut în timp ce făcea mâncare.

Incendiu la fabrica Timtex Company SRL din Iași

Pe 26 mai a izbucnit un incendiu la fabrica Timtex Company SRL din Iași, un mister total. Focul a mistuit în doar câteva ore toată compania! Pompierii continuă ancheta.

Incendiul de la Timtex Company SRL rămâne sub semnul întrebării. Până în acest moment, anchetatorii nu au reușit să stabilească de la ce s-a aprins totul, dar se zvonește că ar fi existat un scurtcircuit. În tot acest timp, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat verificări pentru a stabili în ce condiții lucrau angajații.

Incendiul de la Timtex Company SRL rămâne sub semnul întrebării. Nici până în acest moment nu au reușit anchetatorii să stabilească de la ce a pornit totul, iar locuitorii din zonă vorbesc în continuare despre o posibilă manevră. Societatea Comercială Timtex Company SRL, cu punctul de lucru în Iași, producea șosete și ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamidă, șosete și ciorapi elasticizați cu elastan, precum și din alte tipuri de fire (lână, microfibră etc.).

Articolul Incendiu în comuna Movileni din Iasi. O casă a fost cuprinsă de flăcări (Exclusiv) apare prima dată în BZI.ro.