Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de mai bine de patru ani, au o relație stabilă și sunt părinții unei fetițe adorabile, Eva Maria.

Încă din 2017, cei doi au încercat să-și păstreze cât mai mult relația departe de ochii presei, dar timpul a dovedit că este destul de greu să faci acest lucru, mai ales că Elena Udrea este un nume mare în lumea politică de la noi din țară.

Micuța Eva Maria este însă o minune de copil, care îi cucerește pe fani ori de câte ori părinții publică fotografii cu ea pe rețelele de socializare. Fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov a împlinit 2 ani, iar micuța a fost înconjurată de dragostea părinților și a persoanelor apropiate la petrecerea de aniversare.

Atât Elena Udrea cât și Adrian Alexandrov sunt destul de discreți cu viața de familie, dar când și când mai publică imagini de familie adorabile, așa cum s-a întâmplat și de această dată.

„LA MULTI ANI, MINUNEA DIN VIATA MEA! Iti multumesc pentru ca m-ai ales pe mine si ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi te-a adus! Iti doresc sa cresti sanatoasa si fericita! Mami si Tati te iubesc si iti sunt alaturi in fiecare clipa!”, a fost descrierea adăugată de Elena Udrea la imaginile de colecție.

Chiar dacă între Adrian Alexandrov și Elena Udrea există o diferență de 11 ani, cei doi au depășit împreună greutățile vieții. Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica pe data de 4 octombrie 2018, dar a fost eliberată în decembrie 2018. Pentru că s-a suspendat executarea pedepsei în dosarul Gala Bute, Elena Udrea a putut să revină în țară, fără niciun fel de problemă.

Articolul Imagine rară cu fiica Elenei Udrea. Eva Maria a împlinit 2 ani apare prima dată în BZI.ro.