Ilie Năstase, din nou tătic? Celebrul tenismen a făcut mărturisiri uluitoare, iar fanii au rămas mască. Nu de alta, dar… Ioana Simion ar putea fi însărcinată!

S-a căsătorit cu aleasa inimii sale, iar acum are planuri mari! Ilie Năstase a mărturisit, în direct, că își dorește să devină din nou tătic. Celebrul tenismen își dorește încă o fetiță, care să îi calce pe urme. Imediat, fanii s-au întrebat dacă nu cumva Ioana a rămas deja însărcinată.

„Ne înțelegem foarte bine! Suntem de aceeași vârstă. Dacă o fură unul care este mai șmecher ca mine pe Ioana, nu mă supăr, dar să nu o fure unul mai slab decât mine. Ioana mi-a pus capac, pentru că are clasă. Mi-au plăcut mereu doamnele. Mă gândesc să mai facem și un copil, cu mare drag. Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep”, a spus Ilie Năstase la Antena Stars.

Cum au ajuns în fața altarului

După câteva despărțiri și împăcări, Ilie Năstase și-a dat seama că nu poate trăi fără Ioana Simion. După marele eveniment, nouă soție a sportivului le-a dezvăluit fanilor cum a ajuns în fața altarului cu celebrul tenismen.

”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana Simion.

Ilie Năstase, cadou luxos pentru soția lui, Ioana!

Ilie Năstase nu se uită la bani când vine vorba de fericirea soției sale, Ioana. Ilie Năstase și Ioana sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi s-au căsătorit recent, în luna iulie, după multe zvonuri că urmează să divorțeze. Ei își trăiesc iubirea ca la 20 de ani și se pare că decizia de a rămâne împreună le-a salvat relația.

În semn de dragoste și apreciere pentru soția lui, Ilie Năstase i-a făcut un cadou luxos soției lui: un Bentley Continental GT Sport, în două uşi, în valoare de 240.000 de euro.

Ioana Năstase împlinește 45 de ani pe 15 septembrie

Soția fostului tenismen își va sărbători ziua de naștere pe 15 septembrie, dar se pare că soțul ei nu s-a putut abține să-i dea cadoul.

„De data aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțul meu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: ‘Wow, ce mașină frumoasă’. Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis”, a declarat Ioana Năstase pentru click.ro.

Ilie Năstase și Ioana Simion nu pierd timpul deloc! După ce s-au căsătorit au și dat vestea cea mare: „O fetiță”

După ce s-au căsătorit, cei doi au mărturisit că și-ar dori foarte mult să aibă o fetiță împreună.

”Noi venim din două lumi diferite. Eu am fost învăţată să trăiesc într-un anume fel, Ilie în alt fel. Am fost o femeie statornică, care a dus o căsnicie 22 de ani. Mi-am respectat foarte mult fostul soţ, deci am trăit frumos şi curat. Acum am intrat într-o lume în care nu prea mă regăsesc. Încerc, dar parcă nu sunt eu. Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a declarat Ioana Năstase pentru ShowBlitz, potrivit Impact.ro.

Articolul Ilie Năstase, din nou tătic?: „Aș vrea să fac o fetiță, să o facem a doua Simona Halep” apare prima dată în BZI.ro.