Horoscopul zilei de 23 august 2020, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din zodia Capricorn vor fi foarte rigizi, sobri și reticenți cu cei din jur.

Horoscopul zilei de 23 august 2020 Berbec

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de niște conflicte în cuplu care să le cam strice buna dispoziție, însă spre seară pasiunea se reaprinde. Mulți nativi se vor dedica mai mult studiului spiritualității, vor căuta răspunsuri în lumea ezoterică. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot fi mai cheltuitori decât de obicei.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se dedică finalizării unor activități în prima parte a zilei, aspect care-i va stresa și-i va obosi, iar apoi au toate șansele să petreacă momente romantice cu persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce chef de distracție și nu este exclus să primească o invitație la o petrecere unde, cei singuri, au șanse să cunoască pe cineva.

Horoscop Gemeni

Ziua nu începe în cei mai buni termeni și nu este exclus să apară tensiuni și neînțelegeri între nativi și persoana iubită sau cu copiii, în alte cazuri cu prietenii. Cei născuți în zodia Gemeni vor petrece mare parte din zi muncind, însă va fi vorba de activități care le aduc satisfacții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce o mai mare nevoie de a sta acasă decât de a ieși și a socializa.

Horoscopul zilei de 23 august 2020 Rac

Dimineața este posibil ca cei născuți în zodia Rac să intre în conflicte cu familia, mai ales dacă cineva încearcă să-i restricționeze în vreun fel. Oricum, nativii vor avea chef de distracție și vor face exact ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce ocazia să petreacă o seară romantică în cuplu și chiar să discute despre copii și să facă planuri de vacanță.

Horoscop Leu

Prima parte a zilei este foarte conflictuală pentru cei născuți în zodia Leu și ar fi indicat să evite dialogul cu cei din jur. Către seară nevoia de a sta cu ei înșiși crește și mulți nativi se retrag în intimitatea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce un sprijin financiar din partea familiei. Poate un părinte le susține o pasiune, un hobby, un talent.

Horoscop Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară s-ar putea să cheltuie mai mult decât și-au propus, mai ales dacă ies la cumpărături în prima parte a zilei. Mulți nativi vor prefera o plimbare astăzi, o ieșore în natură sau se vor dedica cititului, scrisului, unei activități intelectuale. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduec niște vești bune sau ocazia de a vorbi cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de ceva vreme.

Horoscopul zilei de 23 august 2020 Balanță

Cei născuți în zodia Balanță fac un efort de adaptare în prima parte a zilei, un efort de a se pune pe aceeași lungime de undă cu partenerul sau cu gașca de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduec ocazia de a se face apreciați, plăcuți de cei din jur. Către seară există posibilitatea de a se împăca cu cineva din trecut.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion încep ziua cu o stare de spirit scăzută, lipsă de chef, însă imediat ce Luna va intra în zodia lor situația se va schimba, astfel că după amiază deja au planul făcut și știu cum își vor petrece seara. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția să fie mai cumpătați în dialogul cu cei din jur și să dea dovadă de mai multă înțelepciune.

Horoscop Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător nu sunt deloc în apele lor. Unii nativi se pot certa cu prieteni, în timp ce alții se pot certa cu ei înșiși și pot fi destul de apatici și interiorizați. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le stimulează niște gânduri negativiste legate de bani. Ceva nu le convine, poate o investiție făcută, poate o cheltuială. Oricum vor fi foarte atenți la modul de administrare a finanțelor.

Horoscop Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn nu acceptă ca cineva să le spună ce să facă și cum să facă, iar în prima parte a zilei nativii pot intra în conflict cu familia sau persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce o oarecare reticență față de prieteni, chiar și de partener. Unii nativi vor fi foarte sobri și rigizi în manifestarea emoțiilor și vor evita ieșirile și întâlnirile.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de tensiuni în prima parte a zilei și în unele cazuri poate fi vorba de o neconcordață de principii și mentalități între ei și ceilalți. Cei care învață pentru un examen se vor concentra extrem de greu. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le recomandă o programare la un salon de înfrumusețare, poate chiar o schimbare de look pentru a-și îmbunătăți starea de spirit.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot fi destul de tensionați și conflictuali în prima parte a zilei, iar partenerul de cuplu poate fi direct vizat, mai ales dacă se aduc în discuție teme financiare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce ocazia de a-și redresa sistemul de valori și viziunea și pot deveni mai spirituali în abordarea unei situații, într-un dialog. Peștii care știu că au greșit sunt sfătuiți să nu ezite să-și ceară iertare.

Articolul Horoscopul zilei de 23 august 2020. Nativii unei zodii sunt reticenți cu prietenii apare prima dată în BZI.ro.