Fratele lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, a făcut dezvăluiri cutremurătoare chiar în timp ce fostul lider al clanului Duduianu era condus pe ultimul drum. Acsta a spus că, în urmă cu trei ani, cei care l-au ucis pe fratele lui au vrut să facă același lucru și cu el. Fratele lui Emi nu știe, însă, dacă interlopii au vrut să se răzbune, dar a ținut să spună că totul ar fi fost premeditat. Ca argument aduce faptul că și lui i s-a dorit moartea, doar că nu s-a reușit.

”Nu știu dacă a fost de răzbunare, asta nu știu… Dar știu că, în urmă cu trei ani, au vrut să mă omoare și pe mine. Asta s-a întâmplat prima dată, acum trei ani. Eram la o petrecere acum trei ani, au vrut să mă omoare pe la spate, uitați (își arată semnul pe gât) dar au fugit, până la urmă. Acum au reușit! Totul pleacă de la bani”, a dezvăluit cel care acum își plânge fratele ucis în noaptea de luni spre marți.

Fratele lui Emi Pian

Fratele lui Emi Pian, dezvăluiri cutremurătoare lângă sicriu: ”Mi-au oferit 100.000 de euro!”

Fratele lui Emi Pian a mai spus că i s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura cu care s-a ales atunci când rivalii ar fi vrut să-l omoare, în urmă cu trei ani.

”La noi nu există Stabor… Uite, mie mi s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura asta pe care o am aici, dar nu am luat niciun ban. Iar pentru fratele meu nu există nicio sumă care să ne fie dată! Noi avem bani, avem tot ce ne trebuie, am muncit pentru asta, ne-am chinuit, nu am făcut banii cu droguri! Să vină cineva și să spună: mă, ai tâlhărit, ai furat, ai spart! Eu am făcut pușcărie pentru permis, nu pentru altceva!”, a mai spus fratele lui Emi Pian.

De ce a fost înmormântat în secret, Emi Pian? Familia s-a speriat că…

Florin Mototolea, zis Emi Pian, va fi condus, duminică, pe ultimul drum. Interlopul de 39 de ani, șef de clan în lipsa tatălui său, aflat la Rahova, după gratii, a fost ucis în noaptea de luni spre marți, după un scandal plecat de la o partidă de barbut. Doar că în ultima clipă familia lui Emi a luat o decizie privind înmormântarea acestuia.

Astfel, la presiunea autorităților care nu permit mai mult de 50 de persoane la eveniment, și toate obligate să poarte mască, familia celui dispărut la doar 39 de ani, în urma unei lovituri fulgerătoare de cuțit, a decis ca pregătirile de înmormântare să fie urgentate, astfel că Emi ar putea fi condus pe ultimul drum chiar mai devreme de ora 12:00, când e programată ceremonia funerară.

În acest sens, pregătirile pentru înmormântare au început de la primele ore ale zilei de duminică. Asta pentru a fi respectate toate ordinele pe care oamenii legii le-au dat. Amintim că în jurul casei lui Pian senior patrulează polițiști și jandarmi pentru a înlătura din fașă orice tulburare a ordinii publice.

Emi Pian, înmormântat în secret. Mii de interlopi și-au anunțat prezența

La înmormântarea celui care a fost Emi Pian sunt așteptați mii de interlopi din toată țara. De altfel, aceștia și-au anunțat prezența. Tocmai de aceea, familia Pian și-a luat măsuri de precauție pentru a nu încălca legea, ceea ce nu s-a întâmplat în timpul priveghiului. Atunci, conform anunțului Poliției, peste 200 de oameni au fost sancționați pentru că nu au respectat distanțarea, dar nu au purtat nici masca de protecție obligatorie.

Emi Pian a fost ucis luni noapte într-o încăierare a clanurilor după un joc de barbut. Principalul suspect în cazul morții lui este Richard Emanuel Gheorghe, care a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile. Presupusul criminal face parte din clanul Rinu, culmea, un clan cu care membrii Duduienilor erau înfrățiți. Emi chiar era în relații bune cu cel care l-ar fi ucis.

Articolul Fratele lui Emi Pian, dezvăluiri cutremurătoare: „Au vrut să mă omoare și pe mine. Mi s-au oferit 100.000 de euro” apare prima dată în BZI.ro.