Fostul manechin Adela Chirică s-a îmbolnăvit de COVID-19 deşi în urmă cu câteva zile, la primul test, rezultatul a fost negativ. Din nefericire, la al doilea test rezultatul a fost pozitiv. Fostul manechin are dureri de cap, grețuri și temperatură, stă, oricum, în izolare și ia tratament antibiotic.

O greşeală, la care mulţi suntem expuşi, a făcut-o să se infecteze cu noul coronavirus.

Adela Chirică s-a îmbolnăvit de COVID-19

Acum trei zile, Adela Chirica se simţea extrem de rău după ce se întâlnise cu o prietenă, care ulterior a fost depistatata cu COVID-19. Speriată fiind, Adela şi-a făcut imediat testul. După o aşteptare cu mari emoţii, rezultatul acestuia a fost negativ. În acel moment, fostul manechin a crezut că are doar o răceală mai puternică.

”Am fost și m-am testat. Și m-am izolat. Rezultatele le voi avea în 24-48h… Simptome am, febră 37,3 (temperatura mea normală e 35,7), greață și uneori tușesc. Foarte rar. Teoretic, șansele să iau sunt minime”, spunea Adela. Care anunța că va mai face un test, de siguranţă.

Rezultatul pentru al doilea test a venit marţi şi este unul pozitiv. Adela Chirica, în prezent președinte al Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, nu disperă, însă a fost luată prin surprindere de rezultat. Aceasta continua tratamentul şi izolarea la domiciliu.

Cum se simte fostul manechin după ce s-a infectat cu COVID-19

”Testul de anticorpi a ieșit pozitiv. Slab pozitiv poate și pentru că l-am făcut în a 8-a zi, nu în a 14-a. Astăzi sunt deja în a 3-a zi de antibiotic Azitrox.

Știu că poate ieși pozitiv și dacă am orice fel de coronaviruși, nu neapărat COVID. Însă a apărut și tusea care mă chinuie mai ales noaptea. Nas înfundat, oboseală… dorm cam toată ziua, dar și pentru că noaptea abia apuc 2-3 ore de somn. Îmi continui izolarea și vineri voi repeta testul. Iau foarte multe medicamente și sunt convinsă că până vineri voi fi ca înainte. Știu că orice ar fi nu e decât o altă încercare și o altă lecție ce trebuia învățată.

Și chiar sunt recunoscătoare pentru această lecție, deoarece așa am descoperit oamenii minunați care-mi sunt alături și multă iubire. De aia pură și necondiționată. Știu că voi fi din ce în ce mai bine pentru că, avându-vă pe voi alături, nu se poate altfel.

Așa mobilizare cum ați făcut voi zilele astea nu am mai văzut demult. Nu mă voi mai plânge niciodată că-s singură. Voi mi-ați arătat că nu-s. Dumnezeu lucrează prin oameni și mie mi-a trimis îngeri, nu oameni.

Abia aștept clipa în care vă voi putea îmbrățișa pe fiecare în parte, nu doar să vă privesc pe geam, cum am făcut zilele acestea. Dar cu mască. Vă iubesc și cu voi alături totul e mai ușor. Și, vă rog, aveți grijă de voi și protejați-vă. E cel mai simplu lucru pe care-l putem face. Doamne ajută! Să fim sănătoși și să trecem cu bine toți peste această perioadă grea. Vă îmbrățișez… virtual!”, a fost anunțul Adelei, pentru prietenii ei.

Cum s-a infectat Adela Chirică cu COVID-19

A povestit, apoi, cum crede că s-a infectat cu noul coronavirus. ”Da, știu cum am luat, știu ce am făcut. O prietenă mi-a adus niște cadouri. Am pus mâna pe ele, logic. Doar că nu le-am dezinfectat, m-am luat cu vorba și am uitat. Iar cum eu mai am un tic, îmi mai rod și unghiile, de emoție… Asta a fost, așa am luat COVID. Asta arată cât de important este să respectăm regulile de igienă. Eu le respect, dar uite ce înseamnă o mică neatenție, una mică! Trebuie să dezinfectăm tot, inclusiv mâinile… Îmi asum tot, eu sunt vinovată. Am uitat, pur și simplu”, a dezvăluit Adela, pentru CANCAN.RO.

Adela Chirică, femeia care i-a contrazis pe protestatarii anti-mască pentru elevii din școli, spune că va mai face un test, peste trei zile, și speră că atunci să fie, din nou, negativ. Asta pentru că vrea să ajungă la băiatul ei, Davis, pe care, din fericire, l-a lăsat la Constanța, la bunici, înainte ca ea să se infecteze cu noul coronavirus.

Articolul Fostul manechin Adela Chirică s-a îmbolnăvit de COVID-19. Ce greşeala a făcut apare prima dată în BZI.ro.