Formaţia FC Botoşani a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Gaz Metan a evoluat cu un jucător mai puţin din minutul 72. Pentru FC Botoşani au marcat Ofosu ‘1, Keyta ’23, Florescu ’25 şi Roman ’87, iar pentru Gaz Metan a înscris Trif ’27.

FC Botoşani: Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Cîmpanu, Rodriguez – Keyta (Roman ’67), Florescu (Babunski ’67), Ofosu (Caia ’80) – Dugandzic (Patache ’86). Antrenor: Marius Croitoru

Gaz Metan: Popa – Butean, Larie, Nielsen, Velisar – Diakota (Nicula ’86), Chamed – Romeo (Dogaru ’73), Ciocan (Avram ’80), Trif – Cardoso. Antrenor: Dusan Uhrin

Cartonaşe galbene: Rodriguez ’39 / Chamed ’37, ’72, Romeo ’70, Ciocan ’74

Cartonaş roşu: Chamed ’72

Arbitri: Lucian Rusandu – Alexandru Vodă, Adrian Vornicu – Kovacs Szabolcs

Observator: Marian Dorobanţu

FC Botoşani a fost învinsă de formaţia Universitatea Craiova cu scorul de 2-0

FC Botoşani a fost învinsă de formaţia Universitatea Craiova cu scorul de 2-0 în etapa a opta a play-off-ului Ligii I. Pentru echipa câștigătoare au marcat Cicâldău ’72 şi Gustavo ’90+5. FC Botoşani i-a avut în teren pe Pap – Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Papa, Carlone (Babunski ’74) – Ashkovski (Fili ’84), Florescu (Cîmpanu ’74), Ofosu (Keyta ’69) – Dugandzic. Antrenor acestora este Marius Croitoru.

Pentru Universitatea Craiova au jucat Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Bancu – Nistor (Gustavo ’87), Mateiu (Ivanov ’87), Cicâldău – Bărbuţ (Baiaram ’67), Koljic, Mihăilă. Antrenorul echipei este Cristiano Bergodi. Haruţ, Bancu, Cosic, Mihăilă, Baiaram și Mateiu au primit cartonașe galbene. Arbitrii au fost Radu Petrescu, Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu și Cătălin Nica. Mircea Călin și Cristian Nica au fost observatori de arbitri în acest meci.

Primul penalti din meci a fost acordat pentru un fault realizat de Chindriș lui Mihăilă. Tot acesta a comic încă un fault din careu care a condul la acordarea celui de-al loilea penalti pentru FC Botoșani. Echipa Universitatea Craiova este lider în clasament cu 44 de puncte. CFR Cluj, care are la activ un meci mai puțin, are 40 de puncte. Pe următoarele două poziții se află Astra Giurgiu (33 de puncte) și FC Botoșani (29 de puncte). Pe locul al cincilea, cu șapte jocuri, se află FCSB. Echipa roș-albaștrilor a înregistrat până acum 28 de puncte. Pe poziția a șașea se află Gaz Metan Mediaș cu 25 de puncte.

Transfer de Liga Campionilor la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru dă o mega lovitură, fanii sunt în extaz

Universitatea Craiova face un transfer de Liga Campionilor, fiind foarte interesată de transferul mijlocașului bulgar Krystian Malinov, de la ȚSKA Sofia.

Transfer de Liga Campionilor la Universitatea Craiova. Echipa olteană este foarte interesată de transferul mijlocașului bulgar Krystian Malinov, de la ȚSKA Sofia, scrie presa bulgară. Oltenii au concurență serioasă în efectuarea transferului.
Craiova sub comanda lui Cristiano Bergodi pare invincibilă. Italianul a reușit să lege speranțele fanilor din Bănie spre un titlu care la un moment dat părea imposibil. Craiova lui Bergodi mai are puțin până când va putea scoate toată Oltenia pe străzi, cu gândul la serile de Liga Campionilor, atât de drage, dar atât de ușor interzise, nouă românilor.

Transfer de Liga Campionilor la Universitatea Craiova? Mihai Rotaru, mega lovitură

Angrenajul din Bănie e în principal unul românesc, placat cu câteva piese de import de foarte bună calitate. La Craiova, managementul a fost unul de calitate în era Mihai Rotaru, iar fotbaliștii străini care au ajuns la Universitatea, cu câteva excepții, au dat un randament extrem de bun.

Cazurile Pigliacelli, Gustavo, Martic, Kelic sau Koljic servesc drept mărturie și sunt doar câteva exemple de transferuri de import reușite de oficialii inspirați ai clubului.
Cu gândul la Champions League, craiovenii au acum o nouă țintă din străinătate. Bulgarii au aflat de interesul formației antrenate de Cristiano Bergodi pentru mijlocașul Krystian Malinov, unul dintre cele mai interesante nume de peste Dunăre. Malinov a atras atenția cluburilor din străinătate, printre care și cel al grupării Rangers FC, la care evoluează Ianis Hagi. Oltenii stăpânesc bine piața de peste Dunăre, achizițiile Radoslav Dimitrov și Hristo Zlatinski fiind de asemenea foarte reușite pentru gruparea din Bănie.

Articolul Formaţia FC Botoşani a învins echipa Gaz Metan Mediaş cu scorul de 4-1 apare prima dată în BZI.ro.