Actorul Florin Zamfirescu spune că soacra sa a murit în plină pandemie de COVID, a fost înmormântată conform procedurilor impuse, însă femeia era în vârstă şi bolnavă, susţine maestrul. În plus, femeia a fost luată de la azilul la care se afla şi dusă la spital, unde „a murit pentru că au omorât-o”, acuză actorul.

„A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit.

Florin Zamfirescu, acuzaţii după moartea soacrei: A murit pentru că au omorât-o

A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”, a spus actorul Florin Zamfirescu.

Actorul se arată revoltat şi de faptul că, după ce s-a spus că suntem în pandemie, putem merge totuşi la vot.

„Suntem minţiţi în faţă, batjocoriţi în faţă. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări.

Dar putem merge la vot liniştiţi, s-a suspendat COVID pentru o zi”, a spus, ironic, actorul.

Zamfirescu, despre restricţiile din pandemie: Încet-încet retrogradăm spre postura de urangutan

În ce priveşte munca sa, Florin Zamfirescu afirmă că „personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni.

„E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul. Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru. Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan.

Florin Zamfirescu: Doar un asteroid ne mai salvează

În anul cu COVID, avem mai puţini morţi decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni”, s-a arătat, revoltat, actorul Florin Zamfirescu.

Cât despre prezent, cu o zi înainte de alegerile locale din 27 septembrie, în plină pandemie de coronavirus, actorul Florin Zamfirescu face o analiză fină a situaţiei din ţară şi spune că „doar un asteroid ne mai salvează”.

Actorul Florin Zamfirescu, dezăluiri fierbinți despre femeile din viața lui

Florin Zamfirescu a povestit că suferă de diabet de gradul II, are tensiunea oscilantă și s-a confruntat cu atacuri de panică, iar starea sănătății este unul dintre motivele pentru care a decis să părăsească scena. Principalul motiv, însă, susține marele actor, pentru care a făcut acest pas, în spate, este că a dorit să lase locul altor actori mai tineri:

„Eu nu am voie să fac efort din cauza problemelor de sănătate și ăsta e și motivul pentru care multă lume mă întreabă de ce m-am retras. În primul rând, am un motiv pe care nu l-am spus niciodată: e rândul celor tineri! Ca să nu spun cu tristețea cea mai mare câți mari actori pe care i-am cunoscut s-au retras înainte de 70 de ani. Acum am încheiat și cu studenții. Și am încheiat la modul cel mai trist posibil.

Marele actor a relatat despre problemele sale medicale, arătând că la un moment dat, pe când era rector, a avut un atac de panică foarte grav din cauza căruia a ajuns să ia o anumită medicație la care nu poate să renunțe deoarece ar fi în pericol de moarte.

„Am întrebat-o pe nevastă-mea: «Bă, da’ dacă nu mai iau eu pastilele astea? Că m-am săturat să tot iau zilnic». Zice: «Cam într-o săptămână mori». Deci, eu am soluție dacă vreau să dau colțul: nu mai iau pastilele. Dar, stările pe care le capăt neluând aceste pastile, prin care am trecut, sunt atât de groaznice, că nu le doresc nici dușmanilor dușmanilor mei”, a spus Florin Zamfirescu.

Ce spune despre femeile din viața sa

De mai bine de șapte ani, Florin Zamfirescu este împreună cu Daciana Toma, de profesie medic și susține că este foarte norocos pentru că a întâlnit-o. Pe de altă parte, el regret că întâlnirea lor nu s-a petrecut cu două decenii mai înainte.

„Și eu spun că sunt foarte norocos. Regretul meu e că nu am întâlnit-o pe Daciana cu 20 de ani înainte. Eu știu demult că nu e nimic întâmplător! Domne, nu e nimic întâmplător (…)”, a mărturisit Florin Zamfirescu,

În același context, Florin Zamfirescu a vorbit despre mariajul cu actrița Cătălina Mustață, cea de-a doua soție, dezvăluind că relația lor a mers foarte bine doar cinci ani din cei 20 de ani cât au fost împreună.

„Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existența noastră, în comun, mari probleme. Doar cinci ani ne-am înțeles perfect (n.r.: din 21 de ani de căsnicie), după care au început problemele. Dar mie îmi era deja rușine, zic: «Domne, ar fi al treilea divorț». (…). Sunt prieten cu fostele neveste, cu ea nu pot să fiu. Am încercat, nu îmi răspunde la salut (…)”, a mai spus Florin Zamfirescu, într-o emisiune la Antena Stars.

Articolul Florin Zamfirescu aduce acuzaţii grave după moartea soacrei: „Au omorât-o” apare prima dată în BZI.ro.