Formaţia CFR Cluj a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FCSB, în meci restanţă din etapa a opta a play-off-ului Ligii I. În urma acestui rezultat, CFR Cluj are 46 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Universitatea Craiova, iar titlul de campioană se va decide în meciul direct de luni.

Golurile au fost marcate de Susici ’86 şi Itu ’88.

FCSB: Vlad – Creţu (Pantea ’46), I. Cristea, Miron, Panţîru – Moruţan (Pandele ’46), Perianu, Vînă – Niţă, Istrate, C. Dumitru. Antrenor; Anton Petrea

CFR: Arlauskis – Susic, Cestor, Burcă, Camora – L. Aurelio (Pereira ’63), Hoban, Deac – Joca (Chipciu ‘8 / Golofca ’90), Omrani (Rondon ’63), Costache (Itu ’62). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Creţu ’39

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Rezervă a fost Cătălin Popa, iar observator Constantin Ştefan.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj are 46 de puncte în clasament, cu două mai multe ca Universitatea Craiova, iar titlul de campioană se va decide în meciul direct de luni.

Universitatea are un meci mai puţin disputat, cu Astra, iar partida de luni, de la ora 21.00, de la Craiova, va fi decisivă pentru stabilirea noii campioane a României.

Bogdan Planic a plecat de la FCSB și este aproape să semneze cu o echipă de tradiție. Ce poate să împiedice mutarea

Fundașul central Bogdan Planic a plecat de la FCSB și este aproape să semneze cu o echipă de tradiție. Planic a jucat la FCSB din august 2017, când a fost adus de la Vojvodina pentru 300.000 de euro

Bogdan Planic a plecat de la FCSB și este aproape să semneze cu o echipă de tradiție

Bogdan Planic nici bine nu a plecat de la FCSB că și-a găsit deja echipă. AEK Atena ar urma să fie destinația sârbului de 28 de ani, însă nimic nu este semnat încă. Grecii au aflat de problemele fundașului cu FCSB () și încă nu sunt deciși să facă mutarea, potrivit sport.ro. AEK Atena este una dintre echipele de tradiție din Grecia, cu 12 titluri de campioană, 15 Cupe ale Greciei și 3 Supercupe ale Greciei. 1,8 milioane de euro este cota de piață a lui Planic, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt. Planic a jucat la FCSB din august 2017, când a fost adus de la Vojvodina pentru 300.000 de euro.

Bogdan Planic a plecat cu scandal de la FCSB

Mai exact, plecarea lui Planic de la FCSB îi poate crea probleme sârbului. Gigi Becali susține că echipa care îl va legitima pe Planic va trebui să achite celor de la FCSB 10 milioane de euro. Asta pentru că Planic și-a reziliat unilateral înțelegerea. Nemulțumirea sârbului a fost că nu a primit salariul întreg de la echipă pe perioada pandemiei de coronavirus, atunci când multe echipe au ales să-și trimită fotbaliștii în șomaj tehnic. La fel a făcut și Gigi Becali cu jucătorii săi, însă Planic n-a acceptat.

„Eu nu fac discuții cu fotbaliștii. Eu negociez contracte. Așa cum eu le respect, trebuie să le respecte și ei. Ceea ce se întâmplă acum cu FCSB este în dezavantajul lui. Situația e clară: ori iau eu zece milioane, ori se lasă el de fotbal. Dacă îl ia vreun club, eu iau zece milioane de la clubul ăla. Așa, dacă se lasă el, nu mai iau nimic”, a spus Becali. În acest sezon, Planic a bifat 30 de meciuri și o pasă de gol pentru FCSB în toate competițiile.

Articolul FCSB a fost învinsă de formația CFR Cluj cu scorul de 2-0 apare prima dată în BZI.ro.