Mulți se întreabă cum de au ajuns Edward Sanda și Cleopatra Stratan să aibă o relație, mai ales în condițiile în care cei doi erau doar niște prieteni foarte buni înainte de a ajunge aici. Ei bine, iată că artistul a lămurit anumite curiozități, în direct. Invitat la „Star Matinal”, Edward Sanda a lămurit mai pe larg diverse aspecte ale poveștii sale de dragoste cu Cleopatra Stratan. Cântărețul a mărturisit ce l-a atras și ce îl atrage la tânăra artistă și a vorbit și despre zvonurile unei cereri în căsătorie.

Edward Sanda, despre relația cu Cleopatra Stratan

Edward Sanda a spus că îi este greu să explice exact ce îl atrage la Cleopatra, însă a ținut să menționeze că foarte multe dintre părerile, gândurile și sentimentele lor se aliniază la perfecție.

Totodată, a vorbit și despre trecerea de la prietenie la iubire, despre care spune că a fost ceva destul de normal.

„Bine, nu mai vorbim că arată… Nu a fost o trecere foarte ieșită din comun, noi eram prieteni, aveam o energie foarte frumoasă. Doar că acum s-a amplificat și am simțit că trebuie să fie mai mult de atât. Amândoi am spus „te iubesc”, în același timp. Serios. Mama e fana ei, de când era Cleopatra mică. Și acum e fan”, a povestit Edward Sanda, la Antena Stars.

Cât despre zvonurile despre căsătorie, artistul a avut asta de spus:

„Nu, încă nu am cerut-o.”

Acum, ce să înțelegem noi din acel „încă”?

Articolul Edward Sanda, despre relația cu Cleopatra Stratan: „Amândoi am spus „te iubesc”” apare prima dată în BZI.ro.