Telenovela transferului lui Edinson Cavani se apropie de final, însă destinația sa este cu totul surprinzătoare. Dacă cel mai aproape a fost de Atletico Madrid, unde chiar era așteptat să facă vizita medicală, transferul a picat de ceva timp, însă vizita medicală o va face până la urmă la Manchester United.
Vestea a fost anunțată e reputata publicație franceză L’Equipe, care susține că atacantul de 33 de ani e liber de contract și va semna pe 2 ani. Uruguayanul era așteptat ieri la Manchester. Transferul lui Cavani de la PSG la Atletico Madrid a picat pentru că madrilenii i-au propus un contract pentru doar un sezon, dar și din cauza comisionului cerut de fratele său, care îi este și impresar.

Cavani, cel mai bun marcator din istoria PSG

Cu 200 de goluri înscrise pentru formația de pe Parc des Princes, atacantul sud-american este cel mai bun marcator din istoria campioanei din Ligue 1, PSG. Juventus, Roma, Gremio, Benfica și Atletico Madrid sunt câteva dintre cluburile cu care Cavani și fratele său, Fernando, care îi este și impresar, au discutat pentru o eventuală mutare în această vară.
Marca a anunțat că fotbalistul uruguayan a fost propus la Real Madrid, înainte de debutul madrilenilor în noul sezon de La Liga, la San Sebastian. 20 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Cavani, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Articolul Edinson Cavani face vizita medicală și semnează! Nimeni nu se aștepta la această destinație, după evoluțiile de la PSG! apare prima dată în BZI.ro.