Babetele bârfitoare vă prezintă, în ediția de astăzi, una nouă legată de gazetuța lui Toni Hoțac și despre foamea după vizitatori. După cum vă spuneau babetele în edițiile anterioare, agaricii de la gazetuța lui Hoțac și-ar da și mamele în ziar, doar-doar or păcăli mai mulți cititori să intre pe site-ul lor. După ce babetele au dezvăluit cu își pune Toni oamenii să dea drumul la roboței ca să crească numărul de cititori ca Făt-Frumos, oamenii s-au mai domolit cu practicie aiestea, cel puțin temporar.

În schimb, din câte se pare, Hoțac își pune oamenii să mintă cititorii de bună credință pe față, susținând una în titlu și alta – în text! Nu mai târziu de ieri, gazetuța lui Hoțac titra, cu litere de-o șchioapă, că un manager de spital din Iași ar fi fost condamnat definitiv. Numai că, în text, oamenii de bună credință aveau să afle că sentința definitivă nu a fost dată încă! La câteva ore, probabil după ce le-a bătut obrazul vreun cititor, agaricii au schimbat titlul, ca să nu pară chiar că fac japcă pe față! Asta, pe sistemul: „Lăsăm adevărul să strice o știre bună?!” Totuși, cititorii nu sunt atât de proști pe cât îi crede Hoțac și și-au cam dat seama ce fel de.. „presă” se face pe la gazeta lui, cu foamea-n glandă după cititori, vizualizări și reclamă!

Articolul Dovada clară a unui furt cât casa. Agaricii lui Toni Hoțac calcă pe cadavre în goana după 2-3 cititori în plus apare prima dată în BZI.ro.